2018. április 25., szerda, Márk, Ajnácska napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:22 Kevesebb kipás zsidó lesz a német városokban - inkább a baseball-sapkát javasolják nekik21:54 Rohad szét a mentőautó - a megoldás: "Menjenek lassabban!"21:45 Visszakerült a németek elűzését megörökítő emléktábla a Városlőd-Kislőd vasútállomás épületére - persze hogy nem a portálunk cikke nyomán21:30 Morvai megvédené Európát Macron terveitől, a levezető elnököt megviselte a felszólalás21:08 Archívuma miatt nem nyilatkozik Köves Slomó az N1-nek20:54 Telefontolvajok miatt hívtak vissza a kifutópályáról egy repülőgépet Ferihegyen20:33 Agyonlőtt bűnöző ujjával próbálták feloldani a telefonját az amerikai rendőrök20:02 Újszülöttet hagytak a Jahn Ferenc kórház inkubátorában19:27 Mészáros Lőrinc távozik Felcsút éléről, hogy kizárólag cégbirodalmára koncentrálhasson19:05 Sorosnak a sáskainvázióban játszott szerepe miatt estek egymásnak az osztrák pártok18:16 Magyar Kórházszövetség: az orvoshiány a legégetőbb probléma17:31 Izrael már a szíriai orosz légvédelem megsemmisítésével fenyegetőzik - persze ez is "önvédelem"17:09 Merkeléknek még bin Laden testőre is menekült - havi 1200 eurót kap, hogy dolgoznia se kelljen16:45 A "baráti Ukrajna" újabb magyarellenes lépésre készül - Szijjártó nem áldozná fel a kárpátaljai magyarság jogait a geopolitikai érdekek oltárán16:30 Egymillió eurós kenőpénz - bűnvádi eljárás indult a volt román pénzügyminiszter ellen
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Egy csepp törődés - étel- és ruhaosztás a 18. kerületi Jobbik szervezésében

Kerületünkben, sok jó ember összefogásának eredményeként március 10-én ruha- és ételosztást tartott a Jobbik XVIII. kerületi szervezete, helyi Ifjúsági Tagozata és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület. A Polgármesteri Hivatal, a XVIII. kerületi vezetés közbenjárására, térítésmentesen bocsátotta rendelkezésünkre mindazokat az eszközöket, amelyek hasznosan egészítették ki a programot.
Zoom
A 80 zsáknyi ruhát jó szándékú emberek bízták ránk, valamint belőle a Vöröskereszt helyi szervezete is eljuttatott hozzánk néhány zsákkal. A 300 adag babgulyáshoz szükséges alapanyag költségének ellenértékét Dr. Berényi András ügyvéd úr, kerületi támogatónk ajánlotta fel. Mindehhez a szép időt, mint mindenkor a Jóisten adta.
Zoom
Hajnali fél ötkor egy álmoskás, de annál lelkesebb csapat gyülekezett a Lőrinci piac előtti parkolóban. Előbb Holdanyácska, majd később Napfivér segített minket önzetlenül a munka elvégzésében. Reggel nyolckor már álltak a sátrak és készült a finom gulyás, melyet az érdeklődők örömmel fogadtak. Közben fogytak a Barikád és Hazai Pálya című újságok, valamint a kerületi hírlevél, ami nem csoda, hiszen nem kis hiánypótlást tölt be a magát objektívnek hirdető ölebmédiában. Tíz óra felé, már körülülték az összes asztalt és mindenki türelmesen várta, hogy pontos időben fogyaszthassák a levegőben már izgatóan áradó illatú finom étket. Közben a gondosan kikészített ruhák rendre elfogytak és a babgulyás sem késlekedett.
Talán nem kéne az unalomig emlegetni, de az összefogás, a segíteni akarás, egy csepp törődés egymás iránt, rengeteget számít ebben az érzéketlenné vált világban. Ugyan szomorú volt látni az igényt arra a hiányra, amit csak szolidan, apró ízeiben próbáltunk orvosolni, de annál nagyobb lett bennünk a hit, hogy az út, amit kitűztünk magunk előtt, azt végig kell járnunk!
"Jobbik18"


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready