2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:59 Történelmi megállapodás a Vatikán és Kína között16:34 Egy százhalombattai Fodor Gabriella-szavazót találtak Budaörsön15:48 Több gázt Ukrajnának: egy magyargyűlölő weboldal listázza a magyar állampolgársággal rendelkező kárpátaljaiakat15:16 A Jobbik leendő koalíciós partnerének egyedüli társelnöke szerint Orbán alkalmatlanná vált14:34 Terrortámadás Iránban: a perzsák meglepő módon a Moszádot és Amerikát gyanúsítják - eddig 24 halálos áldozat14:16 Nem szép dolog a rácoktól, hogy így elhanyagolták a nagybecskereki kórház eszközbeszerzését, de kivételesen elnézzük13:47 A Jobbik kezdeményezné Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez13:24 Ez még csak egy kis ízelítő az őszből, a jövő héten még rosszabb idő várható - nyugaton többek között Ali pusztít12:53 Halálos balesetek sora a Dunántúlon12:35 Egy tűzoltóautó és három autó ütközött össze Budapesten - a Szilágyi Erzsébet fasort lezárták12:13 Elsüllyedt egy migránstaxi Libanon partvidékén11:42 Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! - Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát11:15 Egy liberális politikus és a valóság találkozása a Hős utcában10:53 A pénzügyi szektorban nőttek legkevésbé a keresetek, de talán nem kell gyűjtést szervezni az ott dolgozók számára10:38 A Dunába esett egy zavart férfi az Erzsébet hídról
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Egy csepp törődés - étel- és ruhaosztás a 18. kerületi Jobbik szervezésében

Kerületünkben, sok jó ember összefogásának eredményeként március 10-én ruha- és ételosztást tartott a Jobbik XVIII. kerületi szervezete, helyi Ifjúsági Tagozata és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület. A Polgármesteri Hivatal, a XVIII. kerületi vezetés közbenjárására, térítésmentesen bocsátotta rendelkezésünkre mindazokat az eszközöket, amelyek hasznosan egészítették ki a programot.
Zoom
A 80 zsáknyi ruhát jó szándékú emberek bízták ránk, valamint belőle a Vöröskereszt helyi szervezete is eljuttatott hozzánk néhány zsákkal. A 300 adag babgulyáshoz szükséges alapanyag költségének ellenértékét Dr. Berényi András ügyvéd úr, kerületi támogatónk ajánlotta fel. Mindehhez a szép időt, mint mindenkor a Jóisten adta.
Zoom
Hajnali fél ötkor egy álmoskás, de annál lelkesebb csapat gyülekezett a Lőrinci piac előtti parkolóban. Előbb Holdanyácska, majd később Napfivér segített minket önzetlenül a munka elvégzésében. Reggel nyolckor már álltak a sátrak és készült a finom gulyás, melyet az érdeklődők örömmel fogadtak. Közben fogytak a Barikád és Hazai Pálya című újságok, valamint a kerületi hírlevél, ami nem csoda, hiszen nem kis hiánypótlást tölt be a magát objektívnek hirdető ölebmédiában. Tíz óra felé, már körülülték az összes asztalt és mindenki türelmesen várta, hogy pontos időben fogyaszthassák a levegőben már izgatóan áradó illatú finom étket. Közben a gondosan kikészített ruhák rendre elfogytak és a babgulyás sem késlekedett.
Talán nem kéne az unalomig emlegetni, de az összefogás, a segíteni akarás, egy csepp törődés egymás iránt, rengeteget számít ebben az érzéketlenné vált világban. Ugyan szomorú volt látni az igényt arra a hiányra, amit csak szolidan, apró ízeiben próbáltunk orvosolni, de annál nagyobb lett bennünk a hit, hogy az út, amit kitűztünk magunk előtt, azt végig kell járnunk!
"Jobbik18"


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready