2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Az MTV negatív sztárja lereagálta a Kurucot

Nem hiszem, hogy egyedül dörzsöltem megdöbbenéssel a szemem, amikor hétfőn itt Al-Zavahíri Rózsa cikkét olvastam az MTV negatív Guiness-rekordjáról, azaz arról, hogy a köztévé Fábián Barna nevű szegedi marhavagon-szökevénye két nappal korábbi lapokból szemlézett.

Tegnap ismét Fábián Barna adta elő a lapszemlét. Azonnal látni lehetett, hogy cikkünket olvasta, amikor kétszer is ellenőrizte, valóban az aznapi újságokat tartja-e kezében (lásd a videót a cikk alatt).
Az, hogy egy Fábián énekelve beszél, Jack London Éneklő kutyája óta nem hír. Az sem, hogy e bornírtan modoros tahó Merkel és Hollande nevét igyekszik nagy igyekezettel németesen, illetve az általa elképzelt francia kiejtéssel mondani. De az már igen, hogy a közszolgálati Fidesz-csatornának – amely milliárdnál is több összeget öntött Jáksó zsebébe csak azért, mert Habony-takony-rokon – nem telik egy olyan újságíróra, aki tudja, hogy Rogán keresztneve nem Viktor, hanem Antal. De nála az ilyen kínos jelenetek tucatjai ismétlődnek meg, és őket a hebegő bocsánatkérések követik.
A tegnapi műsorban Atkárit úgy mutatta be, mint aki 1994 és 2006 között volt „főpolgárhelyettes”. (A „főpolgár” nyilván Orbán Manó, bocsánat, Viktor.) Az őt kérdező Pindroch Tamás újságírót Pindroch Csabaként prezentálta ez a hitelesített kretén, aki ismét sűrű bocsánatkérésekbe torkolta magát.
Szekeresről pedig azt állította, hogy „az MSZP volt honvédelmi minisztere”, holott a Kádár-rendszer vége óta pártnak Magyarországon nem lehet minisztere.
Viszont egy köztévének lehet Fábián Barnája.
Akinek a keresztnevét kikérjük magunknak, hiszen a barna egy nagyon tiszteletre méltó szín.
Alitea Guzmán
A tegnap elénekelt lapszemle:


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready