Az országunkat gyarmatosító cionista oligarchia - a saját szempontjából nézve - végzetes ballépést követ el a mai napon: ország-világ előtt kinyilvánítja, hogy az egész úgynevezett rendszerváltó politikai elit az ő zsoldjában és szolgálatában áll. A cionista zsidóság nyilvánvalóan olyannyira nyeregben érzi magát, annyira gyűlöli a korlátlan hatalmával szemben ellenálló hazafiakat, és oly mértékben bízik a birtokában lévő média agymosó képességében, hogy képes volt egy tüntetés erejéig elfeledkezni világhódító stratégiájának egyik alapeleméről: a „demokráciáról”.

Most mutatkozik meg igazán a zsidó oligarchia és a járszalagján csüngő bérenceik igazi arca. A délutáni tüntetésen felfüggesztik a demokratikus színjátékot: az egymással látszólag szemben álló, de valójában a zsidó országhódítás előmozdításán ügyködő „pártok”, „civil mozgalmak”, teljes egységben sorakoznak fel a magyar hazafias erőkkel szemben. Ráadásul ezek a magukat demokratikusnak hazudó szervezetek habzó szájjal követelik majd a Jobbik és más nemzeti szervezetek betiltását, a nemzeti média elhallgattatását. Ennyit ér az ő állítólagos „liberalizmusuk”.
Természetesen nem a „liberalizmus”, nem a „demokrácia” és a legkevésbé sem az „emberi méltóság” védelme köti össze a tüntetés résztvevőit. Az összekötő kapocs, mely egységbe rántotta a „rettegőket”, az nem más, mint a zsidó gyarmatosítás szolgálata, melynek ideológiai kifejeződése a cionizmus és a holokauszt-vallás. A tüntető zsidók és bérenceik a Palesztinában terjeszkedő és háborúzó, agresszív zsidó fajüldöző államot éltetik, a részigazságokból és hazugságokból összegyúrt holokauszt-hit nevében pedig ellenfeleik elhallgattatását, bebörtönzését, sőt fizikai megsemmisítését követelik.

A cionizmus és a holokauszt-hit együttese roppant veszedelmes eszme, melynek nevében a zsidók jelentős részét és a könnyen manipulálható gójok tömegeit bolondítják meg, kiölvén szívükből az emberség és a hazafiság érzését, a média nyújtotta ravasz agymosó technikáknak köszönhetően pedig fanatizált, erőszakos, Izrael és a zsidóság érdekében gyilkolni is kész fenevadakká változtatják őket. Miközben egyfelől a világban érzékelhetően növekszik az ellenállás a cionista oligarchia diktatúrájával és hódításaival szemben, másfelől a zsidóság vezetői egyre vadabbul és erőszakosabban igyekeznek eltiporni a nemzetükért, hazájukért, hitükért fellépő mozgalmakat.
Nem csupán hazafias, de keresztényi, sőt emberi kötelesség is immár szembeszállni a világot a szakadék szélére lökdöső, egyre agresszívebb és kiszámíthatatlanabb cionizmussal szemben. „Vétkesek közt cinkos, aki néma”: mindazok, akik most gyáván hallgatnak, valójában a hazánkat is szolgaságba döntő ordas eszme diadalát segítik elő.
Perge Ottó - Kuruc.info