Mindig roppant viccesnek találom, amikor a zsidó faji törekvéseket a „demokrácia” és az „egyetemes emberi haladás” tetszetős jelszavai mögé rejtő cionisták véletlenül elszólják magukat. A magyar- és kereszténygyűlöletéről ismert, magát „evangélikus lelkésznek” nevező Donáth László egy minapi interjújában kimondta a lényeget: „a veleszületett faji jellegzetességek vagy adott esetben választott karaktermotívumok közösségi megélése révén válik az ember élete igazivá, teljessé vagy konkréttá.”

A "lelkész" úr
Az „evangélikus lelkész” az interjúban azon is kesergett, hogy az egyik „roma barátja” nincsen tisztában azzal, hogy „ő a magyarországi cigányság sorsközösségébe tartozó ember”, ugyanis „állami gondozottként nevelődött különböző otthonokban”, és ezért „cigány identitását nem építették fel”. Donáth úr, mondja el nekünk, legyen kedves, hogy a „magyar identitás” hiánya fölött mikor elmélkedett hasonló elmélyültséggel?
Továbbá volna szíves felvilágosítani minket, hogy az Ön élete miféle „faji jellegzetességek” nyomán vált „igazivá, teljessé vagy konkréttá”? A válaszra annál is inkább igényt tarthat a közvélemény, mivel Ön 1994 és 2010 között a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselőjeként élősködött a magyar nép nyakán, 1979 óta pedig „evangélikus lelkészként” bolondítja jobb sorsra érdemes híveit. Mesélje már el nekünk, Önt miféle „faji jellegzetességek” ösztönzik arra, hogy úton-útfélen a holokausztról, a zsidóság és a cigányság állítólagos szenvedéseiről, kirekesztettségéről és üldöztetéséről, valamint a homoszexuálisok sanyarú sorsáról szónokoljon? Legyen olyan kedves, és tájékoztassa Magyarország adófizető polgárait arról, miért csak és kizárólag a 2. világháborúban életüket vesztett zsidókról és az úgynevezett cigánygyilkosságok áldozatairól képes oly szívhez szóló szavakkal megemlékezni? Miféle „faji jellegzetességek” következtében felejtkezik el az 1919-es zsidóuralom, a második világháború, az 1945 utáni kommunista terror, az 1956-os forradalom, a cionista pénzügyi kizsákmányolás és a cigánybűnözés megszámlálhatatlanul sok magyar áldozatáról?
A zsidó térfoglalás előmozdításán évek óta ügyködő magyargyűlölő „lelkész” annak kapcsán nyilatkozott a coMMMunity.eu elnevezésű cionista honlap munkatársának, hogy február 17-én a Magyar Evangéliumi Testvérközösség nevű szekta templomában istentisztelet keretében emlékeztek meg a Tatárszentgyörgyön, Nagycsécsén, Alsózsolcán, Kislétán és Tiszalökön meggyilkolt cigányokról. Az eseményen – számos magyarellenes cigány és zsidó személyiség mellett – megjelent a „faji jellegzetességeire” kiváltképpen büszke „lelkész úr” is. Mint ahogy vélhetően megjelenik azon az emlékmeneten, mely február 23-án, szombat délután 18 órakor indul a Budapest, Nehru Parton álló Roma Holokamu Emlékműtől. A „menetelők” úticélja azonban nem valamelyik vasúti pályaudvar lesz, hanem a VIII. kerületi Józsefvárosi Plébániatemplom, ahol 20. órától szentmisén emlékeznek meg a roma áldozatokról. A misét dr. Székely János, Esztergom-Budapest Főegyházmegye segédpüspöke, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia cigánypasztorációs megbízottja celebrálja.
Néhány kép a szekta rendezvényén megjelentekről - a veleszületett faji jellegzetességekkel és karaktermotívumokkal együtt:
Zoom
Zoom
Zoom
Perge Ottó - Kuruc.info