Az elmúlt hét bővelkedett a zsidókkal és a „holokauszttal” kapcsolatos külföldi és hazai vonatkozású hírekben. Már régóta recsegő lemez az Európában példa nélküli befolyással, hatalommal és tőkével rendelkező hazai cionista körök részéről, miszerint Magyarországot egy olyan országként próbálják a világ közvéleményének bemutatni, ahol nekik permanens rettegésben telik az életük, s bármely napon megkezdődhet a gettósítás, majd a deportálás, s az első tehervagonok elindulnak az újra működőképessé galvanizált auschwitzi koncentrációs táborba. Az antiszemitizmus frontján érzékelhető vészes állapotok a legkevésbé sem zavarják sem a hazai zsidó köröket, sem külföldi szövetségeseiket, hogy a „holokauszt” 70. évfordulójával kapcsolatos megemlékezések, illetve az ezekre szánt horribilis összegű állami költségvetési támogatások lenyúlásai továbbra is teljes gőzzel folytatódjanak, sőt rövidesen egy nemzetközi rabbiperformansz színhelye lesz Budapest, azaz legújabb kori adekvát nevén: Judapest.

Tiltakozásul a „feléledő magyarországi antiszemitizmus ellen”, Budapesten tartja meg ugyanis következő gyűlését az Európai Rabbinikus Központ (RCE) március 24-25-én - írja az European Jewish Press. A lap szerint a magyarországi helytartó kormány magas beosztású tagjai is részt vesznek a fórumon. Menachem Margolin, az RCE és az Európai Zsidó Szövetség vezetője azt hazudta, hogy „nem könnyű zsidónak lenni 2014-ben Magyarországon. Az elmúlt években az antiszemita megmozdulások száma drasztikusan növekedett”. Nos, ha Magyarország ilyen kriminálisan antiszemita övezete Európának, akkor pusztán néhány kérdésünk marad, nevezetesen, hogy miért a Duna-parti New Tel-Avivban kell az efféle zsidó rendezvényeknek otthont biztosítani, továbbá az antiszemitizmus Richter-skáláján vajon hányas fokozatú besorolást kap Franciaország, ahol meglehetős gyakorisággal érik pogromok a helyi izraelita hitközséget, s gyújtanak fel zsinagógákat, ezen kívül még holokauszt-tagadásra és gázkamra-szkepticizmusra is vetemednek egyes elfajzott, eretnek őslakosok. Végül, ha Magyarországon bizonyos hangadó zsidó körök szerint már az 1930-as évek második felének „szélsőjobboldali” politikai közhangulata éled újjá, akkor miért nem észlelhető a hazai zsidóság tömeges kivándorlása Izraelbe, mi több, épp egy ellenkező előjelű migrációs hullám csapódik be újabban Izraelből a Kárpát-medence közepébe.
Spanyolországban pedig épp ezen a héten lépett hatályba az a törvény, amely megadja a spanyol állampolgárságot azon 300 ezer szefárd zsidó leszármazottainak, akiket Kolumbusz utazásának évében, 1492-ben űztek ki Hispániából (vajon miért is?), így jelenleg mintegy három és fél millió szefárd zsidót érint a madridi döntés, hiszen ennyien élnek szerte a világban, főleg Franciaországban, Amerikában, Törökországban, Mexikóban, Argentínában, Chilében és Izraelben. Az Iszrael Hajom (Izrael Ma) című kormányszócső napilap a „választottak”-ra nemzetkarakterológiailag olyannyira jellemző humánummal és leplezetlen kárörömmel úgy fogalmaz, miszerint Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd forog a sírjában, ugyanis a modern Spanyolország végképp szembefordult az egykori inkvizíciós döntéssel, amely révén a középkorban elűzték „hazájukból” a zsidókat. Akik már akkor is tipikusan és szinte kizárólag uzsora- és bankügyletekkel foglalkoztak – tegyük hozzá a lap által írottakhoz a történet teljessége kedvéért. S aligha tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy a következő, zsidókat megkövető spanyol kormányzati gesztus az lesz, mely szerint pénzbeli kárpótlás-milliárdokban részesítik a több mint félezer éves „megpróbáltatásokért” a hajdan elűzött ősatyák és ősanyák mai leszármazottait.
Itthon pedig a „holokauszt-emlékév” kapcsán végképp elszabadultak az eddig úgy, ahogy elfojtott, látens indulatok, s immár a kormányzat és a Mazsihisz, illetve egyéb zsidó szervezetek, sőt egyes zsidó történészek és közszereplők között is kitört a verbális polgárháború a tervezett rendezvények és kiállítások, illetve az óriási központi költségvetési támogatások elosztása és lenyúlása okán. A Mazsihisz tegnap (2014. február 9-én) jelentette be, hogy „jelen körülmények között távol tartja magát a Kormány Holokauszt 2014 emlékprogramjától” - olvasható a zsidó szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében. A Mazsihisz felrója a filoszemita politikát folytató kormányzatnak, miszerint „a Magyar Holokauszt Emlékév kapcsán kialakult vitában a kormány oldaláról nem történt érdemi előrelépés, az elmúlt években negatív irányba fordult emlékezetpolitikai gyakorlat nem változott”. Továbbá nehezményezik, hogy a megismert tervek nem veszik figyelembe a „holokauszt borzalmaitól” szenvedettek érveit és „érzékenységét”. Azt is követeli a Mazsihisz közgyűlése, hogy a kormány állítsa le a „német megszállás” Szabadság térre tervezett emlékművének megvalósítását. A zsidók végül arra is kérik a kormányfőt, hogy vessen véget a józsefvárosi Sorsok Háza-projektnek, mert annak történelemfelfogása a mai napig ismeretlen a Mazsihisz szakemberei számára, a projekt vezetője, Schmidt Mária pedig érdemben nem működik együtt a Mazsihisszel. Ugyancsak tegnapi hír, hogy a Páva utcai Holokauszt Emlékmúzeum volt igazgatója, Harsányi László is megsértődött, s bejelentette: habár a parlament kulturális bizottsága megszavazta 2013-ban, hogy pályázati támogatást kaphasson egy könyv megírására, ám a pénzre mégsem tart igényt. Ennek szívből örülhetnénk is, de alapos okkal feltételezhető, hogy a szóban forgó összeg kissé feltőkésítve valamely holokiállítás vagy országszerte exponenciálisan szaporodó emlékmű finanszírozási alapjában landol majd. Egyszóval: a zsidóknak gesztust gesztusra és forint százmilliókat forint százmilliókra halmozó filoszemita kormány még mindig nem kellőképp respektálható héberimádatról és rabszolgai alázatról tesz tanúbizonyságot a Mazsihisz főkorifeusainak álláspontja szerint.
A fentebb említett eseményekkel csaknem egyidejűleg Gaudi-Nagy Tamás, jobbikos országgyűlési képviselő február 6-án kérdést intézett a magyarországi Likud-testvér kormányhoz egy nagyon súlyos, diszkriminációs ügyben. A honatya arra volt kíváncsi, hogy miképp történhet meg az, miszerint a második világháború ideje alatt jogsérelmet szenvedett zsidók kárpótlására minden évben jut minimum 2 milliárd forint (s tegyük hozzá, a „holokauszt emlékév” – persze, melyik esztendő nem az – ürügyén idén további bónusz 100 milliók), ezzel szemben az 1945-1948 közötti időszakban a legdurvább és megalázóbb jogsérelmeket elszenvedett 150 ezer főnyi felvidéki magyar testvéreink, illetve örököseik kárpótlására a „nemzeti” kormánynak egy megveszekedett vasa sincsen. Igaz, a kárpótlásra a kommunista csehszlovák és magyar állam által 1949. július 25-én kötött csorbatói egyezmény is kötelezte a budapesti kormányzatot, mégis, az 50 kilós csomagokkal ősei földjéről brutális csehszlovák állami önkénnyel a Szudéta-vidékre elűzött 50 ezer és a Magyarországra kitoloncolt 100 ezer felvidéki magyar számára a mai napig nem fizetett senki egyetlen fillért sem, s tegyük hozzá, gyalázatos módon erkölcsi értelemben sem követte meg őket senki sem a felelősök vagy azok jogutódai sorából. Ráadásul a kárpótlási kötelezettség nemzetközi jogi értelemben a mai szlovák államot terhelné, azonban a tót atyafiak jóvátétel helyett az utóbbi években azon tüsténkednek, hogy a felvidéki magyaroktól – szándékaik szerint lealacsonyítva őket egy amnéziás zombi szintjére – még történelmi emlékezetüket is elvegyék, s helyette egy „egyszer volt, hol nem volt” mitikus sosemvolt morva-szlovák múltat fabrikáljanak. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Rétvári Bence azt az egetverő hazug választ adta Gaudi-Nagy Tamásnak, hogy ennyi év elteltével a hiteles tanúvallomások, dokumentumok és bizonyítékok felkutatása és beszerzése meglehetősen problematikus, ezért nem történt eddig érdemi lépés az ősei szülőföldjéről elűzött felvidéki magyarság kárpótlásának ügyében. Milyen érdekes is a magyarországi politika! Úgy tűnik számunkra, hogy jelenleg is léteznek hazánkban az orwelli értelemben vett „egyenlők és egyenlőbbek”. A valamivel korábban történt „holokauszt” esetében ugyanis nem probléma a „bizonyítékok” megszerzése, sőt a bíróságok a legendás wieseli igazmondásukról elhíresült „túlélők" leghallucinogénebb abszurd meséiket is elfogadják hiteles vallomásként. Az ítélkezési gyakorlat szerint evidens történelmi tényeket – mint amilyen a „holokauszt” – amúgy sem szükséges bizonyítani. Nos, felvidéki testvéreinknek miért kellene egy történettudományi evidencia esetében ezt tenniük és a zsidóknak miért nem kell?
A holoőrület fokozódásának legkétségbevonhatatlanabb szimptómája pedig nyilvánvalóan az, hogy hazai zsidó véleménydeformálók immár haló poraiban magát Horthy Miklóst is a héber törvénylátók talmudi ítélőszéke elé idéznék. Elöljáróban: miután 1944 tavaszán az „Endlösung” értelmében a Harmadik Birodalom és az illetékes magyar hatóságok az akkori törvények szerint 437 402 magyar állampolgárságú vidéki zsidó személyt deportáltak a Reich, illetve annak főkormányzóságai területén lévő koncentrációs táborokba, Horthy Miklós kormányzó leállíttatta a deportálásokat, így kb. 250 ezer budapesti zsidó itthon maradhatott. Ehhez képest „baoldali zsidó történészek népirtásban való részvétel” miatt folytatnának le eljárást Horthy Miklós ellen, mivel úgy vélik, hogy a néhai kormányzó csak a hidegháború kitörése és Sztálin szeszélyének köszönhetően úszhatta meg a személyes felelősségre vonást. A történész körökben nem ismeretlen posztumusz per időpontja még nem dőlt el, de szóba került, hogy március második felében, a kormány által tervezett Szabadság téri szobor felavatásával egy időben zajlana. Már az érvelés is abszurd: e héber jóemberek vélekedése szerint Horthy „Sztálin szeszélye” miatt kerülte el azt, hogy a politikai bosszúra felesküdött, a világtörténelem legnagyobb mérvű koncepciós kirakateljárását lefolytató hírhedt nürnbergi vésztörvényszék elé kerüljön. Természetesen, amennyiben saját politikai prekoncepciójuk alapján a szövetségesek a legenyhébb gyanú alapján megtehették volna, azonnal vádat emelnek a 78 esztendős, megtört magyar ex-államfő ellen. A Hetek című zsidó hitgyülekezetes hírharsona forrása szerint Orbán Viktor egy belső, zártkörű fórumon már beszélt a kormány és a zsidóság közötti „sajnálatos” konfliktusról. A Magyarország Barátai Alapítvány tanácskozásának nem publikus részében (ezen volt jelen a hetilap informátora) a miniszterelnök-pártelnök a kormánnyal szimpatizáló személyiségek előtt vázolta, hogy milyen konfliktusokra számít amerikai-magyar, német-magyar, illetve a magyar jobboldal kontra zsidóság relációkban.
A zsidó hisztéria tehát csúcsra járatva folyik a nem létező magyarországi antiszemitizmus és a „holokauszt-emlékév” ürügyén, amellyel kapcsolatban „túlélők” újabb és újabb egészen hajmeresztő és abszurd sci-fi történetei kerülnek a könyvpiacra napjainkban, olyan állításokat tartalmazva, amelyekről még a hivatalos holotörténészi kaszt is megállapította már régen, hogy képtelen hazugság-ötletrohamok. Ezért aztán egy metaforikus hasonlattal bízvást mondhatjuk, miszerint a „holokauszt” olyan, mint az LSD: sok benne a látomás és még több a zsozsó.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info