Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Az Eurovíziós Dalfesztivál végeredménye, avagy kitakarítjuk-e végre Augiász bűzlő istállóját?

Reklám

A nyugati világban zajló eseményekre reagálva gyakran ismételgetjük - felháborodva, dacosan, lemondóan, elkeseredve -, hogy „ennél már nincs lejjebb”. És újból és újból kiderül: igenis van még lejjebb. Az egykori Ausztriát képviselő, meghatározhatatlan nemű Conchita Wurst győzelme az Eurovíziós Dalfesztiválon ismételten emlékezetünkbe idézhette a nyilvánvaló tényt: a keresztény európai civilizáció végérvényesen halott.

Bevándorlás, faji keveredés, az őshonos európai fehér nemzetek rohamos hanyatlása, erkölcsi fertő, a hagyományos keresztény, nemzeti és polgári értékek sárba tiprása, a családok szétesése, a buziság és mindenféle perverzió kultusza – íme, a Gyurcsány által emlegetett Európai Egyesült Államok életének legfőbb jellemzői. Érdemes lenne az euroszkeptikus pártoknak olyan választási plakátokat készíteniük, melyeken a férfiből nővé varázsolt, de szakállas Conchita Wurst ocsmány képe alatt például ez a felirat állna: „az ő Európáját akarod?”
Függetlenül attól, hogy ténylegesen ilyen sok szavazatot adtak le a homo sapiens eme különös példányára, vagy pedig előre elrendezett színjáték nyomán diadalmaskodott, az üzenet egyértelmű: Európa a teljes faji, etnikai, nemi keveredés és erkölcsi fertő irányába halad. Egy olyan világ születik, melynek egyenirányított, múltjától, öntudatától, sőt emberi voltától megfosztott, zombi létre kárhoztatott egyedei semmiféle ellenállásra nem képesek többé, és engedelmesen végrehajtják a birodalmat irányító oligarchia parancsait.

Az ő Európájukat akarod?
És mindez a borzalom nem valamiféle elkerülhetetlen történelmi folyamat eredményeképpen szakadt a nyakunkba. A nyugati világot uraló globális elit tudatos birodalomépítő ténykedésének következményeképpen bukott el az európai civilizáció – a kereszténységgel, a polgári világgal, a nemzetállamokkal, és a családdal együtt. A keresztény egyházak súlyos történelmi mulasztása, hogy - az utóbbi évtizedekben legalábbis - nem volt bátorságuk szembeszállni a förtelmes áradattal. De nem vonhatják ki magukat a felelősség alól a hazájukat és népeiket pénzért és hatalomért gátlástalanul eláruló politikusok és az úgynevezett „értelmiségiek” sem (köztük magukat „kereszténydemokratáknak” és „jobboldaliaknak” hazudók), akikhez képest a legutolsó prostituált is egy Földre szállt angyal benyomását kelti.
Itt állunk most ennek az Európának vagy Nyugatnak nevezett ocsmányság kellős közepén, amely ráadásul véres háborúk során még terjeszteni is kívánja „demokratikus értékeit”. A világnak a globális birodalomba még be nem tagolt részein élő népek aligha tehetnek mást, mint hogy sürgősen „karanténba zárják” ezt a rákos daganatként a földgolyón burjánzó, mindent elnyeléssel fenyegető szörnyállamot.
Mi várható a jövőben? Megtörténhet még, hogy Európa népei a 24. órában végre felébrednek, és egy nemzeti-keresztény ébredés során kitakarítják Augiásznak ezt a fél világra kiterjedő, bűzlő istállóját?
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready