Aki a november 24-i, keddi Népszabadságban kezébe veszi Miklós Gábor És a belgák hová? című cikkét, abban vagy megáll az ütő, vagy feltolul a kérdés: az egykori Szabad Nép lett a Szombat napi kiadványa, vagy netán a cionizmus helyi lerakatának Metró újságja?

Miklós Gábor, a fő belga
A címben szereplő, unalomtól lábig érő szakállú vicc eredetije, újszülötteknek: brüsszeli kaszárnyákban az őrmester sorakoztatja az újoncokat. Flamandok balra, vallonok jobbra, parancsolja. A Belgiumba disszidált magyarországi Kohn egy darabig tanácstalanul topog, azután kilép az őrmester elé és megkérdezi: őrmester úr, kérem, a belgák hová álljanak? Ez a vicc a zsidóknak annyira tetszik, hogy a kommunista időszak egyik mocska, Fehér Klára 1988-ban Hová álljanak a belgák? címet adta könyvének.
A népszabadságos ezzel kezdi cikkét:
Nap mint nap késelnek halálra embereket Izraelben. A helyzet és annak logikája szerintem egy cseppet sem más, mint a párizsi és a bamakói gyilkosságoké, hogy csak a legújabbakat említsem.
Ahelyett, hogy most mi, ultrák fejtenénk ki, mi a különbség, hagyjuk beszélni a fajilag kóser Haaretz című izraeli lap angol kiadását. Ugyanis annál jobban nehéz megvilágítani azt a különbséget a kétfajta terror között, amit Cion bölcsei magyarországi lerakatának lapja nem ért.
A lap november 21-i számában megjelent cikk első mondatai:
Franciaország zsidói, maradjatok Franciaországban! Nincs Isten, nem nevezett ki titeket a kiválasztott népként, mint ahogyan nem ígérte nektek Izrael földjét. Nektek itt semmi jogotok nincs. Izrael megszűnt a zsidó államnak lenni. Ez egy kétnemzetű apartheid állam, amelyben a palesztinok olyan megszállás alatt élnek, amely megtagadja tőlük alapvető emberi jogaikat. A cionista vállalkozás halott. Öngyilkosságot követett el. Az izraeli vezetők, akik felhívtak titeket, hogy alijázzatok, divatjamúlt szlogeneket használnak. Nem lesztek itt egyáltalán biztonságban. Épp ellenkezőleg. Franciaországból Izraelbe emigrálni ma olyan, mint 1933-ban Palesztinából a náci Németországba.
Később ez a mondat következik:
Izraelbe menekülni annyit jelent, mint a muzulmán fasizmus karjaiból a zsidó fasizmuséba.
Egy bekezdéssel később:
Milyen értékek nevében csomagoljátok be holmijaitokat és költöztök Izraelbe? Franciaországban azért vagytok kitéve muszlim terrornak, mert a Nyugat értékeit, a demokráciát, a liberalizmust, a szabadságot, az individualizmust képviselitek. Nemes értékek, amelyekért érdemes küzdeni.
De miután Izraelbe vándoroltok, továbbra is terrortámadásoknak lesztek kitéve. De nem azért, mert felvilágosult értékeket képviseltek. Épp az ellenkezőjét: mivel a zsidó fanatikusok értékeit képviselitek: a megszállást, a rasszizmust, az apartheidet, a messianizmust, a sötét barbárságot. Ezen értékekért nem érdemes harcolni.
Maradjatok Franciaországban…
Így válaszol az izraeli Haaretz a szupercionista Népszabadságnak és a cionista világuralmi disznóknak.
Szalonna János - Kuruc.info