Miről jajveszékelnek, rikácsolnak ezek 72 éve? Amikor egy nagyobb szél becsapta az ajtót, vagy nem kaptak annyi állami támogatást, mint azt elvárták volna? Hogy visszajön Dachau, Buchenwald és a többi, a zsidókat munkára nevelésben jeleskedő tábor és vele az egész német korszak.
Hogy ezek mennyire utálták a németeket, azt bárki megláthatja, ha ránéz az Izraelben vásárolt autómárkákra eladás szerint. Az első tízben nincs német gyártmányú kocsi! Van koreai, japán, francia, amit akarunk, de VW, BMW stb. nincs.
Miért? Mert atom-tengeralattjárót ezek a gázai népirtók imádnak ingyen vagy a bekerülési értékénél messze jobb áron elfogadni a nekik azt felajánló hülye németektől, de hogy ezt bármivel is viszonoznák? Hogyan? Hát ezek zsidók! A világ egyetlen, következetesen hálátlan fajtája.
Na és most mit látunk, a „populizmus” kiterjedésének korszakában?
Minden esik ki a kezükből. Legerősebb bástyájuk is. Pedig micsoda harcot folytattak a markukban lévő médiumaikkal!
Olyannyira, hogy Amerikában is kitört eddig ismeretlen méretekben a zsidóutálat, és twittelték szét Alabamától Wyomingig a mocskos amerikai sajtójuk elfogultsága miatt feldühödött józan eszű amerikaiak azt, hogy dögöljenek meg a zsidó újságírók, vagyis az ottani fősodratú újságírók zöme.
De hát kinek ne szorulna ökölbe a keze, és ne fogná markában jó szorosan egy machete nyelét, amikor a CNN-en megjelenik egy Wolf Blitzer nevű Birkenau-rém, ottragadva a teljes kampányban, éjjel-nappal?
De elesett nekik Amerika.
Megszívatta őket a brexites Nagy-Britannia. Északra szegezett tekintetükbe beleköpött az oroszbarát pozsonyi és prágai kormány. Ultrapopulista lett Lengyelország. Ausztria már annyira jobbra tolódott, mint Hollandia, azaz mindkét ország már csak karnyújtásnyira van attól, hogy ott egyetlen zsidó se érezhesse jól magát. Franciaországról ne is szóljunk.
Sok minden rosszat el lehet és el kell mondani Orbánról, de azért azt már ne mondjuk, hogy a klubrádiós, ATV-s bűnbanda nem szeretne inkább egy Bajnai vagy Gyurcsány-féle rezsim alatt lopni... (Ugyanakkor az is tény, hogy semmivel sem kevésbé gusztustalan és a nemzet szempontjából hasznosabb Bolgár György helyett például a prosztata-díjas Szentesi Zöldi, Huth Gergely vagy az a púpos kis gnóm a 888-nál.)
És ezek 2017-ben körülnéztek, és mi maradt nekik? Egy Merkel és Németországa. Melyet a vérzivataros populista éra egyetlen szigetének tekintenek. Ahol nem csak minden másnap, mint a nekik folyamatosan benyaló Fidesz-Magyarországban tehetik, de minden nap tarthatnak holomegemlékezést. Ahol leírnak néhány mondatot, és azonnal remekműnek kiáltják azt ki, nagy pénzekkel jutalmazva „a történelem legsötétebb korszakára” emlékező trágyaművet.
Zoom
Balzac írta egyszer valahol, hogy nem egy nép beleszeret az őt leigázó népbe. Ha valaki a Klubrádiót bekapcsolja manapság, és meghallgatja, miként beszélnek ezek Németországról, igazat ad ennek a francia írónak.
Úgyhogy már alig várjuk, hogy a németek megunják saját Lendvai Ildikójukat, az Európa-pusztító Merkelt, és helyébe a kancellári székbe emeljék például Frauke Petryt. Mint azt a hétvégén követelte Geert Wilders holland populista pártfőnök: „Fraukét Európa élére Angela helyett!”, kurjantásával. De persze a legújabb AfD-s fejleményt látva nem árt Wildersnél valamivel óvatosabbnak lennünk...
Mindezzel együtt azonban az, hogy akkor e judeopestis faj mit fog imádni, olyan kérdés, amelyre még a londoni bukik se mernének fogadni.
Janits András