2018. május 28., hétfő, Emil, Csanád, Karcsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:15 Orbán felkérte Tarlóst a folytatásra, aki saját elmondása szerint még kéreti magát21:46 Kim Dzsong Unnak eltökélt szándéka Trumppal találkozni, aki majd meglátja, mi lesz21:32 Giuseppe Conte: felesleges választani, ha utána nem az olaszok, hanem a hitelminősítők döntenek a kormányról21:12 Dél-afrikai agrárminiszter: ha már nem tudunk fehér embert ölni, beérjük egymás megevésével 20:27 A soros elnök Bulgária elvetné a kötelező kvótát - de csak addig, amíg nem érkezik újabb áradat20:08 Az izraeli terrorállam a tengerre is falat épít a Gázai övezet közelében19:45 A Harcos tavaszi újdonságai (x)19:34 Baleset Gyálon: az ütközés után még volt erejük fegyverestül, családostul egymásnak rontani, lövések is dördültek19:09 Huszonötezer embert kellett kimenekíteni a rusti Europa-Parkból18:31 Progresszívak, queerek, feministák, antirasszisták, befogadók és egyéb színesek tüntetnek az AfD-s "nácik" ellen Berlinben18:19 A salgótarjáni kábeltolvajok miatt 50 településen szűnt meg az internet- és a telefonszolgáltatás - a tévéért nem kár17:58 Megbírságolnák a saját házuk előtt parkolókat egy szlovákok által felkapott borsodi faluban17:28 Szemtanút megverő zsebes cigányokat keresnek a ferencvárosi rendőrök16:54 Észak-Írország életpárti abortusztörvényét vették célba a konzervatív bőrbe bújt demokraták16:29 A párnacihában rejtőző dollárra és euróra van szüksége Erdogannak
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Orbán vezér nyomdokain fokozódik a zsidó tomporok fényesítése - a Pesti Srácok a műfajban még a 888-at is legyőzte

A címben tényleg olyan állítás olvasható, amely nyilván sok olvasónkat készít hitetlenkedésre, hiszen egyrészt míg az előbbit jóval többen, az utóbbit alig olvassák, ami a két portálon az egyes cikkek utáni kommentelési számokból is látható, addig másrészt nem hiszik el, hogy a 888.hu cionista bérimádata túlszárnyalható.
Mint észleljük, Netanjanu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása óta olyan izraelihátsó-nyalási verseny indult a jobboldali médiumokban, amihez foghatót keveset tapasztalt sokat látott szemünk.
De a rekordok legbabérabb koszorúját kétségkívül egy tegnapi Pesti Srácok-cikk vitte el, amelynek olvastán a névadó, szovjet tankokkal szembenéző pesti srácok úgy hányták volna szét a Kilián laktanya és a Corvin mozi környékét, mint egy berúgott ötös brit csapat egy mai romkocsma vécéscsészéit.
A cikk ezzel a címmel jelent meg tegnap a portálon: A gyűlöletnek magas az árfolyama – Így szeresd pénzzel a palesztinodat!
A pirospozsgás malacpersely, Huth Gergely irányítása alatt álló cikkíró, Szerencsés D. Márton, amely névben a vezetéknév feltehetőleg a fizetésére utal, kilométer hosszan rongyol neki a világ egyik legszörnyűbb sorban tartott népének, a palesztinoknak. A megszállt Ciszjordániában vagy a blokád alá vont Gázai övezetben nyomorgó, népirtásnak kitett embereket mindennek elmondva, terroristának beállítva, mintha a szabadságharc egyenlő lenne a terrorizmussal.
Zoom
"Összenő, ami összetartozik. Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu, például" - vallja széles nyelvcsapásokkal a Prosti Srácok
A cikk nem érdemli meg a részletes bemutatást és elemzést, de az hemzseg az olyan galád fordulatoktól és jelzőktől, mint „öngyarmatosítás”, „felhéliumozott hangú mártíromság” és egyéb hasonlók.
Ilyenkor gondolunk arra, hogy e rakparti kocsmába zsúfolt szerkesztőségnek szívből kívánjunk olyan napi kétórás áramellátást, mint amilyenben a gázaiaknak van részük, beleértve az ott élő, még ki nem irtott és el nem üldözött keresztény palesztinokat, és azt, hogy a szétvert szennytisztítójuk miatt fekáliát egyenek pizza helyett.
Sokkal inkább arra kívánunk koncentrálni, hogy mind a Pesti Srácokat, mind a 888-at, mind a többi fizetett palesztingyűlölőt mekkora, általuk még pár napja nem is álmodott pofon érheti.
Mégpedig az, hogy Bibi igen könnyen válhat miniszterelnökből rabbá, mert kiderült, sikkasztott.
Orbánnak különben is megvan az a képessége, hogy akivel ő különösen kedves, annak vége, mégpedig napokon belül. Mint történt 2013-ban, amikor Orbán kiment Tbiliszibe, hogy ott gajdoljon a stadionban a neokon Szaakasvili elnök kampányát erősítendő, mire napokon belül e gazember grúz elnöknek szó szerint szednie kellett a sátorfáját, és Ukrajnába menekült, ahonnan épp most utálták ki.
Nos, ha Netanjahu bukik, bárki jöhet a helyébe. Egy olyan takonyszerzet is, aki szakítva Bibinek tárgyilagosságával a nem létező sorosügyi antiszemitizmust illetően, pontosan az ellenkezőjét fogja mondani. És úgy rúgnak bele Magyarországba a hirtelen újra felfedezett antiszemitizmusa miatt, mint egy izraeli határőr az általa lelőtt palesztin csecsemő hullájába.
Na, akkor nézzük majd, miként dicsérik e szennyportálok Izrael elnyomó politikáját.
Szalonna János - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready