2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:09 Orbán imái meghallgatásra találtak, bár Merkel a vártnál kevesebbel nyert - mélyponton a szocdemek, harmadik erő az AfD18:45 Volt maffiaellenes államügyész: az embercsempészeknek köszönhető, hogy még nem volt merénylet Olaszországban17:51 Megtartják a függetlenségi népszavazást - jelentette ki az iraki kurd elnök17:24 Katalónia-szerte osztják a szavazólapokat a betiltott függetlenségi népszavazásra16:39 Lavrov: nincs értelme lebeszélni az amerikai vezetést arról a hitéről, hogy Oroszország fenyegetést jelent számukra16:16 Várhatóan ma újabb négy év letöltendő Merkellel sújtják a néhai Németországot15:40 Először vehettek részt nők a szaúdi állami ünnepségen15:19 Akkora a pedagógushiány, hogy néhol a magyartanár tartja a fizikaórát is14:30 Ukrajna addig nem kap újabb IMF-pénzt, amíg nem emeli a nyugdíjkorhatárt14:02 A sajtó Izraelben is a német AfD ellen uszít13:39 A többség továbbra is elégedetlen Macronnal, de ismét nő a népszerűsége13:01 Végre felvettük a diplomáciai kapcsolatot Palauval, de jöhetnek az Arab Emírségek sofőrjei és Ecuador ösztöndíjasai is12:25 Brexit-ügyi miniszter: London jórészt tudja, hogy mennyit kell fizetnie az EU-nak11:57 Gyurcsánynak természetes a nemzetárulás: "ne szavazzon, aki nem itt él!"11:38 Japán amerikai rakétavédelmi rendszereket telepítene
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Az a bizonyos C válasz

Reklám

A zsidókkal teli LMP zsidó társelnöke, Szél Bernadett azt hitte magáról, hogy nagyon fifikásat fog kérdezni Orbántól. Zsigerből jött a július 31-i kérdése.
Emígyen:
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Kérem, az alábbi két megoldás közül az Ön által helyesnek vélt választ szíveskedjen aláhúzni.
A.) Európai Unió
B.) Oroszország
Várom válaszát!
Arra persze nem gondolt, hogy egy normális magyar emberben, ha saját hazájának érdekeit nézi, akkor nem két, hanem egyetlen alternatíva van. Saját hazája. Vagyis annak érdekében alakítja viszonyát akár az Európai Unióval, akár Oroszországgal.
A Fidesz két hétig gondolkodott, noha az adandó választ tudták. De azért mindenesetre megkérdezték Arthur Finkelstein, Hegedűs Zsuzsa és Zoltai Gusztáv tanácsadókat, hogy ha azt felelik, „Magyarország”, akkor meg lehet-e őket támadni antiszemitizmusért.
A három mélyzsidó elgondolkodott, majd megnyugtatták Orbánt. De javasolták neki, hogy azért ne ő adja a választ. Így esett a választás azután Dömötör Csaba államtitkárra.
Aki ezt felelte, igen helyesen és igen frappánsan:
Köszönettel vettük feleletválasztós kérdését, ugyanakkor sajnáljuk, hogy a lehetséges válaszok között nem szerepelt az, ami számunkra a legkedvesebb:
C) Magyarország.
Dömötör hozzátette, a kormány erős Európát szeretne egy erős Magyarországgal. "Kérdéséből jól látszik, hogy az LMP csak a másokhoz való igazodást látja az egyetlen megoldásnak, és nem is tud elképzelni más lehetőséget. Ezzel szemben a kormány minden esetben a magyar érdekek mentén jár el, még akkor is, ha ez sok esetben kemény vitákkal jár" – szögezte le. Az államtitkár ugyanakkor hozzátette, örül, hogy az LMP-nek van ideje ilyen beadványokat megfogalmazni, miután a párt alelnökét, Ungár Pétert (Schmidt Mária fiacskáját – a szerk.) ki kellett dobni a Momentum fesztiváljáról.
Nem más történt itt, mint az, hogy egy zsidót szembesítettek a ténnyel, miszerint a kérdésében még véletlenül sem szerepelt a C változat, azaz Magyarország, saját lakterülete, és minden magyar - hangsúlyozzuk, magyar - hazája. Így kell ezt.
Szalonna János Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready