2018. január 22., hétfő, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:00 Az ügyészség nyomozást rendelt el az Elios-ügyben - 13 milliárdos büntetés lehet Orbán vejének üzletéből12:51 Ausztria megtámadja a paksi bővítést12:16 Martonyival, Baloggal és Schmidt Macával dolgozott együtt korábban Németh Szilárd "nemzetbiztonsági kockázata"12:02 Macron: a franciák is a kilépésre szavaznának11:49 Vona: összeomlott a Fidesz hazugsággyára, összeomlott Orbán migrációs politikája11:23 Izraeli cég szállna be a magyarországi napenergia-üzletbe10:55 Csurka Gergely: "emberkísérlet" Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata10:25 Akár tíz szavazattal is többet kaphat Szél és Hadházy: Szigetvári visszaléptette jelöltjeit a javukra09:44 A kormány azt sem verte nagydobra, hogy Budapesten folytatják a kopogtatást illedelmesék: titkos albérletek várják őket a fővárosban09:19 A Magyar Honvédség nem koszorúzza meg többé a román "felszabadítók" emlékművét08:45 A megtermelt vagyon 82 százaléka a gazdag 1 százaléknál köt ki08:04 A Kreml szerint összeomlottak Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatai07:30 Csak jövőre várható Bróker Marcsi ítélete07:23 Ma van a magyar kultúra napja 06:59 A havazás megy, a tél marad
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Az a bizonyos C válasz

A zsidókkal teli LMP zsidó társelnöke, Szél Bernadett azt hitte magáról, hogy nagyon fifikásat fog kérdezni Orbántól. Zsigerből jött a július 31-i kérdése.
Emígyen:
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Kérem, az alábbi két megoldás közül az Ön által helyesnek vélt választ szíveskedjen aláhúzni.
A.) Európai Unió
B.) Oroszország
Várom válaszát!
Arra persze nem gondolt, hogy egy normális magyar emberben, ha saját hazájának érdekeit nézi, akkor nem két, hanem egyetlen alternatíva van. Saját hazája. Vagyis annak érdekében alakítja viszonyát akár az Európai Unióval, akár Oroszországgal.
A Fidesz két hétig gondolkodott, noha az adandó választ tudták. De azért mindenesetre megkérdezték Arthur Finkelstein, Hegedűs Zsuzsa és Zoltai Gusztáv tanácsadókat, hogy ha azt felelik, „Magyarország”, akkor meg lehet-e őket támadni antiszemitizmusért.
A három mélyzsidó elgondolkodott, majd megnyugtatták Orbánt. De javasolták neki, hogy azért ne ő adja a választ. Így esett a választás azután Dömötör Csaba államtitkárra.
Aki ezt felelte, igen helyesen és igen frappánsan:
Köszönettel vettük feleletválasztós kérdését, ugyanakkor sajnáljuk, hogy a lehetséges válaszok között nem szerepelt az, ami számunkra a legkedvesebb:
C) Magyarország.
Dömötör hozzátette, a kormány erős Európát szeretne egy erős Magyarországgal. "Kérdéséből jól látszik, hogy az LMP csak a másokhoz való igazodást látja az egyetlen megoldásnak, és nem is tud elképzelni más lehetőséget. Ezzel szemben a kormány minden esetben a magyar érdekek mentén jár el, még akkor is, ha ez sok esetben kemény vitákkal jár" – szögezte le. Az államtitkár ugyanakkor hozzátette, örül, hogy az LMP-nek van ideje ilyen beadványokat megfogalmazni, miután a párt alelnökét, Ungár Pétert (Schmidt Mária fiacskáját – a szerk.) ki kellett dobni a Momentum fesztiváljáról.
Nem más történt itt, mint az, hogy egy zsidót szembesítettek a ténnyel, miszerint a kérdésében még véletlenül sem szerepelt a C változat, azaz Magyarország, saját lakterülete, és minden magyar - hangsúlyozzuk, magyar - hazája. Így kell ezt.
Szalonna János Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready