2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:35 Megújult a marosvásárhelyi repülőtér teljes kifutópályája15:12 A Turánia termékajánlója (x)15:12 Több napra leáll az MKB Bank online14:33 Nagy lesz ma a forgalom a huriknál13:55 A Bundestag elnöke mindenkit megnyugtat: százmillió afrikai befogadása még szerintük is sok lenne13:08 "Svéd vagyok!" - jelentette ki az asszíriai focista12:41 Iszlamistákat akart likvidálni egy volt rendőr által vezetett csoport Franciaországban, fegyvereik is voltak12:16 Toroczkai: nincs életképes párt az ellenzéki oldalon12:01 A Harcos nyári ajánlata (x)11:53 Conte 10 pontos migrációs tervet vázolt fel - ő is megvonná a pénzt azoktól, akik nem kérnek a betolakodókból11:07 Megérkezett Trump zsidó nagykövete - még pont eléri a követsége "LMBTI-programját"10:44 Álpolitikus csalót és társait ítélték el Zalaegerszegen09:47 Tarlós: akármilyen sikeres az Air Race, ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni09:32 Ittas vezetésen értek egy szocionistát09:17 Orbán máris gratulált Erdogannak - alig várja, hogy Magyarországra jöjjön
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Az a bizonyos C válasz

A zsidókkal teli LMP zsidó társelnöke, Szél Bernadett azt hitte magáról, hogy nagyon fifikásat fog kérdezni Orbántól. Zsigerből jött a július 31-i kérdése.
Emígyen:
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Kérem, az alábbi két megoldás közül az Ön által helyesnek vélt választ szíveskedjen aláhúzni.
A.) Európai Unió
B.) Oroszország
Várom válaszát!
Arra persze nem gondolt, hogy egy normális magyar emberben, ha saját hazájának érdekeit nézi, akkor nem két, hanem egyetlen alternatíva van. Saját hazája. Vagyis annak érdekében alakítja viszonyát akár az Európai Unióval, akár Oroszországgal.
A Fidesz két hétig gondolkodott, noha az adandó választ tudták. De azért mindenesetre megkérdezték Arthur Finkelstein, Hegedűs Zsuzsa és Zoltai Gusztáv tanácsadókat, hogy ha azt felelik, „Magyarország”, akkor meg lehet-e őket támadni antiszemitizmusért.
A három mélyzsidó elgondolkodott, majd megnyugtatták Orbánt. De javasolták neki, hogy azért ne ő adja a választ. Így esett a választás azután Dömötör Csaba államtitkárra.
Aki ezt felelte, igen helyesen és igen frappánsan:
Köszönettel vettük feleletválasztós kérdését, ugyanakkor sajnáljuk, hogy a lehetséges válaszok között nem szerepelt az, ami számunkra a legkedvesebb:
C) Magyarország.
Dömötör hozzátette, a kormány erős Európát szeretne egy erős Magyarországgal. "Kérdéséből jól látszik, hogy az LMP csak a másokhoz való igazodást látja az egyetlen megoldásnak, és nem is tud elképzelni más lehetőséget. Ezzel szemben a kormány minden esetben a magyar érdekek mentén jár el, még akkor is, ha ez sok esetben kemény vitákkal jár" – szögezte le. Az államtitkár ugyanakkor hozzátette, örül, hogy az LMP-nek van ideje ilyen beadványokat megfogalmazni, miután a párt alelnökét, Ungár Pétert (Schmidt Mária fiacskáját – a szerk.) ki kellett dobni a Momentum fesztiváljáról.
Nem más történt itt, mint az, hogy egy zsidót szembesítettek a ténnyel, miszerint a kérdésében még véletlenül sem szerepelt a C változat, azaz Magyarország, saját lakterülete, és minden magyar - hangsúlyozzuk, magyar - hazája. Így kell ezt.
Szalonna János Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready