2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Visszanyalt a chicagói fagyi

Reklám

Érdemes vigyázni, mivel kampányol az ember... A Defund the Police nevű mozgalom már többször szóba került portálunkon, ám aki esetleg nem lenne tisztában az általa teremtett káosszal, az itt és itt bővebben is tájékozódhat róla. A lényeg, hogy a BLM nyomán létrejött Defund the Police célul tűzte ki a rendőrség szisztematikus leépítését, majd folyamatos kivonását és kiszorítását a rendfenntartásból. Ez a számunkra szürreális mozgalom az Egyesült Államokban a napi valóságot jelenti, ám a valóság rendszeresen szembemegy az őrülettel. Ez a tény persze semmilyen józanító hatással nincsen a baloldali "aktivistákra" – képtelen elvárás lenne – de az a bizonyos fagyi még jó sokszor vissza fog nyalni, mielőtt elsüllyednek a saját mocskukban.
Zoom
Újabb "mártír", újabb "hős". Már a családja részére is gyűjtés indult természetesen (forrás: GoodKidsMadCity Twitter-oldal)
Legutóbb Chicagóban mutatkozott meg a tagadhatatlan realitás, amikor nemes egyszerűséggel agyonlőttek egy Caleb Reed nevű 17 éves néger aktivistát, aki az egyik ikonikus szószólója volt a Defund the Police mozgalomnak. A fejlövés miatt Reed azonnal meghalt, társai azóta is gyászolják a fiatalt. Caleb Reed volt a vezetője a Voices of Youth in Chicago Education nevű szervezetnek, amely nem szimplán a rendőrség eltávolítását képviselte, hanem a rendőrség eltávolítását a város iskoláiból. Pár hete egy oktatásügyi ülésen, ahol a rendőrség kivonását szorgalmazták, Reed "büszke fekete fiatalembernek" aposztrofálta magát (azt csak zárójelben jegyezzük meg, hogy ez a 17 éves "büszke fiatalember" hülyeségek összehordása helyett inkább miért nem tanult), majd egy "szívszaggató" történetet is megosztott a publikummal, amelyben 6 órát ült a rendőrségen, mert nem volt nála a személyi gazolványa, mikor kosármeccsre igyekezett. Ebből természetesen azt a következtetést vonta le, hogy mindez azért történt, mert fekete. Jól látszik, hogy érzékeny kis lelkét bizonyára nagyon megérinthette a feledhető történet, ami ráadásul a saját hibájából történt, mégis "a rendszert" okolta miatta. Én is csak azért írtam le, hogy megértsék a kedves olvasók, nagyjából milyen szintű "megrázkódtatásokért" akarják ezek az "ártatlan kis virágszálak" elűzni a rendőrséget. Aki esetleg további részletekre kíváncsi, az ezen a linken keresztül megnézheti a néhai "Freedom Fighter" egyik beszédét.
Zoom
Hivatalos megnevezése a "Freedom Fighter", vagyis szabadságharcos. A "Szép Új Világ" ikonja...(forrás: GoodKidsMadCity Twitter-oldal)
Nos, Chicagóról az emberek többségének nem a béke és biztonság szigete szokott eszébe jutni, nekem legalábbis biztosan nem és természetesen nem (csak) a filmes élményeim miatt. A város erősen multikulti, a bűnözési ráták az egekben vannak, amely egyfajta "sehol a városban nem vagy biztonságban" érzést szül – teljes joggal. Társai ennek ellenére semmilyen konzekvenciát nem vontak le, sőt! Egyikük szerint pont azért halt meg, mert még mindig nem sikerült elérniük azt, amiért küzdenek: a fegyveres erőszak visszaszorítását. Az aktivistáknál bizonyára elég nagy zavar van a fejekben, hogyha a fegyveres erőszak elharapódzása miatt a rendőrség leépítését célozták meg. Reed nemes egyszerűséggel azért halt meg, mert a bűnözés ellen való felszólalás helyett (ha igazán "tökös" lett volna, akkor négerérzékenykedés helyett inkább ki kellett volna mondania, a bűnelkövetők hány százaléka fekete) a közbiztonságért felelős szerveket támadta. Persze ebben a történetben is kiválóan megjelenik a baloldali gondolkodás egyik ikonikus buktatója, miszerint nem azért sült el valami rosszul, mert hibásak a célok, hanem mert még nem sikerült megvalósítani a végső célt. Gyakorlatban persze ez is létező szempont lehet, de ők az égvilágon minden bukásukat, minden félresiklásukat ezzel magyarázzák.
Chicagóban csak ebben az évben – Reeddel együtt – 38 olyan személyt gyilkoltak meg, aki 18 éven aluli. Ezek még kevésbé jó közbiztonsággal ellátott területekhez képest is irdatlan számok, amelyek minden bizonnyal nagyobb ütemben emelkednek majd, ha a négerek és rasszáruló fehér csatlósaik még sokat pattognak a rendőrség leépítéséért. Azt pedig egy percig se várjuk, hogy akármi tömegesen kijózanítja őket valaha. Akik egy társuk halálával kapcsolatban is ilyen következtetéseket vonnak le, azok már tényleg menthetetlenek.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready