2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Videók ::

"Hazánkat a háttérhatalom kormányozza" - beolvasott "küldött" Viktoréknak Szaniszló az Echóban

A múlt hét óta Szaniszló Ferenc is azok számát gyarapítja, akiknek, bár eddig valamennyire bíztak, vagy legalábbis reménykedtek a Fideszben, mára elfogyott a türelmük a magyarellenes ámokfutás-sorozat láttán. A kiváló műsorvezető a teljesség igénye nélkül, de kíméletlenül és lényeglátón nyújt ízelítőt a kormány eddigi "áldásos" tevékenységéből - mi pedig azon morfondírozunk, vajon lesz-e még Világpanoráma a jövő héten...

Alább megtalálható a videó, kedvcsinálónak idézünk (nem mindig szó szerint) néhány elhangzott gondolatot a legfontosabbak közül.
Míg hazánkban a zsebmetszőt, a bolti és üzemi szarkát megbüntetik, az országmetsző, a nemzeti szarka képviselőként röhöghet a képünkbe - a mi pénzünkön. A tavaly leváltottak bizonyára le vannak védve egy újabb paktum által, mint 1990-ben.
A mostani kormány megvédi a Nemzeti igazgatóját, aki beengedte volna a románokat Magyarország megszállását ünnepelni, megvédték a magyarságot lefegyverző Károlyi Mihály szobrát, a magyarságot húszezer idiótának beállító bukaresti nagykövetet, a terrorista Szabó Ervin nevét, vagy ott van a Lantos Alapítvány, melynek állami támogatásából kisiskolákat, betegeket lehetne megmenteni, az egyházat "sok házzá" züllesztették; vagy a liberális gyalázkodók, akik ország-világ előtt járatják le hazánkat-nemzetünket, és ehhez a mi adónkból kapják a kormánytól a fedezetet...
Mi ez, ha nem politikai perverzió? Vagy több: képmutatás, háttér-összekacsintás?
Paktumban kiegyezve meghúzták a vonalat: nem érinthető egyetlen minden gyanú felett álló polgár sem, csak harmadrangúak. Kiskunsági betyárok, juhászok igen, de budapesti főgonosztevők nem, csak bizonyos fajta. A többi levédett. Tovább a neoliberális úton!
Törlesszünk csak! Tegyünk fel mindent, s mindenkit az adósságtörlesztés kártyalapjára, holott lehetetlen visszafizetni az adósságunkat. Épp ez is a hitelezők célja, hogy sose fizessük vissza, hogy pórázon tartsák a magyarságot! Mondhattuk volna 1990-ben, hogy nem fizetünk - de nem mondtuk, nem mondhattuk, a küldött ember sem akarhatta. Ha Trianont nem orvosolták, miért akartak volna egy erős, majdan esetleg igényekkel, nemzetegyesítést akarva fellépő Magyarországot épp a trianoni szerződés aláírói?
Hát ezért ültették a nyakunkba az elmúlt 21 évben a küldött embereket, s mi birka módra kullogtunk utánuk, 2/3-okkal szavazva hol ide, hol oda, éppen hol ígértek többet, hol hazudtak nagyobbat.
Tényleg, mi a vektor [, Viktor]? Egyáltalán van-e vektor? Vagy csak egy felfelé ívelő lázgörbe a magyar társadalom állapotáról öt évvel Őszöd után, s pár nappal Berény után?
Tudom, hogy a Magyarországot valójában kormányzó háttérhatalom mindenre képes...
Megjegyzés: E videó vágatlan változata egyszer már megjelent portálunkon, de a hosszúsága és egy másik téma címbéli nevesítése miatt fennállt a veszély, hogy olvasóink egy része lemarad erről a lényeges részről. Azoktól, akik már találkoztak vele, elnézést kérünk.
(Kuruc.info)


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready