Az amerikai Politico brüsszeli szerkesztésű kiadása rendkívüli mértékben felháborodott egy olyan, általa antiszemitának nevezett cikken, amely az angol nyelvű orosz Russia Insider médium portálján jelent meg - írja blogján Lovas István, aki ismerteti is a cikket.
Zoom
Bolsevik zsidó zavarja meg az éjféli misét húsvétkor - részlet Ilya Glazunov monumentális festményéből
Annak teljes terjedelme 21 nyomtatott oldal.
Címe a fentebb idézőjelbe tett cím.
A szerző, Charles Bausman, a Russia Insider alapító főszerkesztője. A megjelenés dátuma január 15.
Bausman 2014-ben alapította a portált. Ma havonta 10 millióan látogatják.
Első mondatában azt írja, hogyha e tabut nem rázzuk le magunkról, csaknem lehetetlen komolyan megvitatni az orosz geopolitikát és történelmet.
Ezután következik a cikk 14 alfejezete címének felsorolása.
A bevezető azzal a mondattal kezdődik, hogy a médiában szigorú tabu a zsidók csoportként való bírálata. Még azok apró részének a bírálata is tilos, noha nagyon megérdemlik.
De ettől a pillanattól kezdve, közli a főszerkesztő, a Russia Insider megnyitja hasábjait az olyan cikkek számára, amelyek tisztességesen és becsületesen tárgyalják a zsidó elitek befolyását.
Mert e nélkül nem lehet a geopolitikában kibontakozó emberi katasztrófa ellen hatni.
Milliók haltak meg az elmúlt három évtizedben, és ha azt meg akarjuk állítani és el akarjuk kerülni a feltartóztathatatlanul felénk közeledő kataklizmát, szabadon kell tudnunk bírálni a felelősöket.
De sokan tudják, hogy a hallgatás oka a nyomást gyakorló zsidó csoportok, főként a média.
A tabu kérdést mindenki kerülgeti.
A 3. alfejezet címe: Putyin Oroszországával szembeni ellenségeskedés főként zsidó jelenség
A politikai téren ennek fő mozgatóereje a neokonzervatív mozgalom, amely túlnyomórészt zsidókból áll.
Ők a felelősek Amerikának a katasztrofális közel-keleti kudarcaiért az elmúlt két évtizedben.
Nikki Haley-t, a pszichésen russzofób amerikai ENSZ-nagykövetet ők tették pozíciójába, mint ahogyan elődjét, Samantha Powert is az Izrael-lobbi tette oda.
Az amerikai kongresszusban a legnagyobb Russia-gate (ők láttatják mindenben Oroszország beavatkozását) keverők zsidó képviselők: Schiff, Schumer, Blumenthal és Franken.
A médiáról szóló 4-ik alfejezet leszögezi, hogy az ország két vezető napilapja, a New York Times és a Washington Post „nagyon zsidó tulajdonát, szerkesztőit és állományát tekintve”. Ők totális dzsihádot viselnek Putyin Oroszországa ellen, és a leggroteszkebb becstelenséggel dolgoznak, elárulva a szakmai minden normáját.
A szerző ezután felsorolja az ilyenfajta médiumok frontembereit, de nem hagyja ki a brit, globális terjesztésű Economist hetilapot sem, amely Rotschild tulajdonban van.
A hatodik alfejezet arról szól, hogy tisztességesen, tényszerűen a bolsevik forradalomról se lehet értekezni. Arról, hogy az mennyire zsidó befolyás alatt állt. A bolsevik vezetés nagy része zsidó volt, ami különösen vonatkozott az orosz népet terrorizáló titkosrendőrségre.
Zoom
Részlet a Nagy Kísérlet című 1990-es festményből, melynek sok utalása van a zsidók szerepére az úgynevezett orosz forradalomban
Mindez több tízmillió áldozattal járt.
Az elmúlt években pedig a neokonzervatívok által diktált közel-keleti háborúknak két vagy annál is több millió áldozatuk van. Miközben dollárbilliók mentek veszendőbe.
Bausman cikkét azzal fejezi be, pontosan tudja, hogy ettől a pillanattól kezdve a kizárólag a magánemberektől érkező adományokkal fenntartott portálja annak a veszélynek van kitéve, hogy a hozzájárulások csökkenni fognak.
De mindent átgondolt, és nem fog visszafordulni a meghirdetett úton.