2019. július 17., szerda, Endre, Elek, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:11 Már 470 elektromos töltőállomást helyeztek üzembe13:35 Újabb szomorú statisztika: hazánkban halnak meg a legtöbben rákban az EU országai közül13:05 Fideszes logika: elveszik a magyarok jogait? Támogassuk Ukrajnát "számtalan módon!"12:51 Újabb emberöléssel gyanúsítják a 2016-os túronyi gyilkosság elkövetőjét12:12 A Vikingen lévő turisták karnyújtásnyira látták hullámsírba merülni a Hableányt11:40 Megtámadták Hockenheim baloldali főpolgármesterét, súlyosan megsérült11:22 Lavrov: a Donyec-medencének különleges státust kellene adni10:42 "Ha jogszerűen jártok el, az nem szül jót" - így magyarázza el felettesük a rendőröknek, miért kell futni hagyni a fontos embereket10:03 Hát persze hogy rasszista lett Trump, amiért hazaküldte származási országukba a demokrata hisztérikákat09:52 Szeptembertől 5-ös metró lesz a szentendrei HÉV új neve09:36 A Fidesz sem túl válogatós: a korábban MSZP-s polgármester mögé állnak be Pesterzsébeten09:28 Megkezdi a lakossági 5G szolgáltatást Németországban a Vodafone09:04 Drogos aligátoroktól tartanak Amerikában08:39 A francia parlament elfogadta a Notre-Dame helyreállításáról szóló törvényt08:01 A kvóta számít, nem a rátermettség: Merkel pártbéli utódja lesz az új védelmi miniszter
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle :: :: Hozzászólások

Józan ész az ideológia helyett - a baloldal csaló a zöld játszmában

Az alábbi írás a Svájci Néppárt lapjában, az Extrablattban jelent meg Albert Rösti pártelnök, a Svájci Nemzeti Tanács tagja tollából.
Józan ész az ideológia helyett
A klímaváltozás jelenleg sok emberben félelmet gerjeszt. A baloldali és a zöld politikusok megpróbálják ezt szégyent nem ismerve kihasználni úgy, hogy a bajra semmit érő ajánlásaikat próbálják szalonképessé tenni. Erre nekünk nemet kell mondani, és a józan eszünket használva kell cselekednünk.

Az ordító pánik következménye az lenne, hogy a társadalmat át kellene alakítani. Ez a baloldali és zöld klímaideológusok politikai célja, amit eddig soha nem látott médiatámogatás kísér, és ezek még a gyanútlanok megtévesztésétől sem riadnak vissza.
A középosztályt új terhekkel akarják lenyúlni, és a beszedett pénzt szétosztanák és eldorbézolnák. Átnevelnék honfitársainkat, életvitelüket megváltoztatnák, az ipart és a mezőgazdaságot pedig az új előírásokkal korlátozások alá vetnék. A zöld politikai fátyol mögött egy nagyon kemény vörös erőszak bújik meg.
Csalók a játszmában
Azok a körök, akik az ingázóknak az autó használatát megtiltanák, a húst az étkezdékből kiűznék, és az emberek zsebéből a nehezen megkeresett pénzeket klímaadók formájában kihúznák, ugyanezek a szabad bevándorlásért szállnak síkra, és Svájcot az EU-ba akarják belerángatni. Ma ők viselik azért a felelősséget, hogy az országunkban egymillióval több ember él, mint 11 évvel ezelőtt. Nekik kell a felelősséget azért is viselni, hogy hamarosan 10 milliós Svájcról kell beszélni. Ők okozzák a nagyobb energiafelhasználást, a nagyobb közúti forgalmat, a mindenhol beépített tájat és a határtalan fogyasztást.
Pontosan ezek a körök ajánlkoznak fel arra, hogy a nemzet zöld megmentői lesznek. Nekünk nem szabad ebbe a pimasz csapdába beleesni.
Mértéket tartani
A klímáért aggódó emberek számára nekünk sokkal több észszerűséget, egészséges emberi értelmet és mértéket ismerő tetteket kell nyújtani. A cél a következő: helyileg termelni és bevásárolni, gyakorlati természetvédelmet a hulladék és erőforrások újrafelhasználásával folytatni, új energiamegtakarító technológiákra átállni, a bevándorlást észszerű keretek közé szorítani, a természetért felelősséget viselni, és sok esetben mértéktartónak lenni. Tehát a szabály az észszerűség és hatékonyság. A baloldali és zöld extremizmus Svájc számára csak károkat okoz.
(Olvasónk fordítása)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready