Bezár!
2019. október 21., hétfő, Orsolya, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:44 A kurdok kivonultak egy török határ mentén fekvő városból22:19 A konnektorban hagyott zárlatos telefontöltő miatt égett le egy hétgyerekes pilisvörösvári család háza21:53 Horváth József titkosszolgálati szakértése az "újfajta antiszemitizmusról" a Kossuth Rádióban21:39 A hallei kettős gyilkosság margójára21:08 Hillary megőrült - közölte Trump20:28 A jobboldali, EU-ellenes Svájci Néppárt kapta a legtöbb voksot - sajnos a zöld vörösök is jól szerepeltek19:59 Zuhanyzóba vizelés fogmosás közben: az oslói önkormányzat agyára ment a klímarettegés19:23 A tálibokkal tárgyalna a Kabulba érkezett amerikai védelmi miniszter18:40 A kínai nagy tűzfal árnyékából szónokolt az internet nyitottságáról egy illetékes elvtárs18:06 Boris Johnson kérte is a Brexit-halasztást meg nem is17:26 Kedden tartják Naruhito császár koronázási ceremóniáját16:59 Pongrátz András: a Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!16:35 Egy madár szedte le az égről az amerikai haditengerészet büszkeségét, a "leghalálosabb repülőt"15:54 Szerencsére nem sérti Morales állampolgári jogait a bolíviai elnök(újra)választás15:26 Rekordszintre emelkedett az Egyesült Államok sertéshúskivitele
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle :: :: Hozzászólások

Józan ész az ideológia helyett - a baloldal csaló a zöld játszmában

Reklám

Az alábbi írás a Svájci Néppárt lapjában, az Extrablattban jelent meg Albert Rösti pártelnök, a Svájci Nemzeti Tanács tagja tollából.
Józan ész az ideológia helyett
A klímaváltozás jelenleg sok emberben félelmet gerjeszt. A baloldali és a zöld politikusok megpróbálják ezt szégyent nem ismerve kihasználni úgy, hogy a bajra semmit érő ajánlásaikat próbálják szalonképessé tenni. Erre nekünk nemet kell mondani, és a józan eszünket használva kell cselekednünk.

Az ordító pánik következménye az lenne, hogy a társadalmat át kellene alakítani. Ez a baloldali és zöld klímaideológusok politikai célja, amit eddig soha nem látott médiatámogatás kísér, és ezek még a gyanútlanok megtévesztésétől sem riadnak vissza.
A középosztályt új terhekkel akarják lenyúlni, és a beszedett pénzt szétosztanák és eldorbézolnák. Átnevelnék honfitársainkat, életvitelüket megváltoztatnák, az ipart és a mezőgazdaságot pedig az új előírásokkal korlátozások alá vetnék. A zöld politikai fátyol mögött egy nagyon kemény vörös erőszak bújik meg.
Csalók a játszmában
Azok a körök, akik az ingázóknak az autó használatát megtiltanák, a húst az étkezdékből kiűznék, és az emberek zsebéből a nehezen megkeresett pénzeket klímaadók formájában kihúznák, ugyanezek a szabad bevándorlásért szállnak síkra, és Svájcot az EU-ba akarják belerángatni. Ma ők viselik azért a felelősséget, hogy az országunkban egymillióval több ember él, mint 11 évvel ezelőtt. Nekik kell a felelősséget azért is viselni, hogy hamarosan 10 milliós Svájcról kell beszélni. Ők okozzák a nagyobb energiafelhasználást, a nagyobb közúti forgalmat, a mindenhol beépített tájat és a határtalan fogyasztást.
Pontosan ezek a körök ajánlkoznak fel arra, hogy a nemzet zöld megmentői lesznek. Nekünk nem szabad ebbe a pimasz csapdába beleesni.
Mértéket tartani
A klímáért aggódó emberek számára nekünk sokkal több észszerűséget, egészséges emberi értelmet és mértéket ismerő tetteket kell nyújtani. A cél a következő: helyileg termelni és bevásárolni, gyakorlati természetvédelmet a hulladék és erőforrások újrafelhasználásával folytatni, új energiamegtakarító technológiákra átállni, a bevándorlást észszerű keretek közé szorítani, a természetért felelősséget viselni, és sok esetben mértéktartónak lenni. Tehát a szabály az észszerűség és hatékonyság. A baloldali és zöld extremizmus Svájc számára csak károkat okoz.
(Olvasónk fordítása)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready