2015. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Magyar boltok
CSS váltás
Friss hírek
22:18 Ha én lennék Szelényi Zsuzsa kampányfőnöke...22:06 Fejtő-Fischl könyvének elolvasása már a holobíróság szerint is túl erős - jogerős ítélet a menóragondozó fiatalok ügyében21:38 Védtelen emberek tucatjait mészárolta le a Boko Haram - mindenkire tüzet nyitottak21:15 Charlie zöld utat adott az istenkáromlásnak Izlandon20:58 Sneider: a kormány úgy változtatja meg a statisztikát, hogy az minél kevesebb szegény embert mutasson20:46 Kárpátalján túl alacsony a hazafiságtól fűtött harci kedv - panaszkodott Walzmannak az ukrán titkosszolgálati vezető20:36 A "Zsidó a dobozban" után a "Bérelj egy zsidót!" lesz menő Németországban20:14 Meghatározták, mennyi Európai Unión kívüli állampolgár dolgozhat Magyarországon19:55 Idén is megindultak a közpénzszázmilliók Gerendaiék hivatalosan mindig veszteséges fesztiváljai felé19:33 Összecsapások Athén központjában19:06 Felderítő: Kolontár felejteni akar18:55 Kubatov nem ismeri el a vereséget: a Ferencvárosnál kötelező marad a szurkolói kártya18:32 Morvai az állami bűnözők nyomában, avagy korrupció és földmutyik a Hortobágyon III.18:21 Egyelőre megkegyelmezett a görögöknek Athén legnagyobb hitelezője18:05 A Hargita megyei törvényszékben nem kellett csalódnunk: megtiltotta az Igazi Csíki Sör forgalmazását
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek

Cikkek száma: 140670

Publicisztika :: 2015. július 3. 22:18
Nagyon ritkán szoktam elképzelni, milyen lenne a politikai szögesdrót túloldalán állni, mert ha már fantáziál az ember, akkor igyekszik kellemes érzésekbe beleringatni magát. Most azonban, hogy volt szerencsém az ATV alábbi tudósítását megtekinteni, eljátszottam a gondolattal, mit is mondanék Szelényi Zsuzsának, az Együtt nevű gittegylet üdvöskéjének, ha történetesen a tanácsadója vagy a kampányfőnöke lennék. Tovább »
Zsidóbűnözés :: 2015. július 3. 22:06
2013 decemberben több helyszínen, a Blaha Lujza téren, a Nyugati téren, az Örs vezér terénél és a Városháza parknál is megrongálták a hanuka tiszteletére kihelyezett trágyavillákat és információs táblákat. Tovább »
Külföld :: 2015. július 3. 21:38
Védtelen emberek tucatjait mészárolta le Nigéria észak-keleti részében a Boko Haram szélsőséges iszlamista csoport pénteken. Eddig 29 holttestet számoltak össze, a beszámolók szerint a fegyveresek válogatás nélkül, mindenkire tüzet nyitottak. Tovább »
Külföld :: 2015. július 3. 21:15
Hatályon kívül helyezte az izlandi parlament az északi ország büntetőtörvénykönyvének az istenkáromlást szankcionáló cikkét - számolt be pénteken a The Reykjavík Grapevine című angol nyelvű izlandi magazin. Tovább »
Anyaország :: 2015. július 3. 20:58
A KSH múlthét szerdán jelentette be, hogy a 2014. évi létminimumértékek bemutatása volt az utolsó ilyen számítás, vélhetően politikai okok miatt, megszüntetik. Elmondásuk szerint a módszer felett „eljárt az idő” és az Európai Unióban sehol nem mérnek ilyen adatot. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2015. július 3. 20:46
Kárpátalján a küszöbön álló mozgósítási parancs végrehajtásának eredményessége a kritikussal határos - állapította meg az Ukrán Biztonsági Szolgálat. A titkosszolgálat szerint külföldi útlevelek mögé bújnak a kárpátaljai hadkötelesek. Tovább »
Extra :: 2015. július 3. 20:36
A müncheni Janusz Korczak Akadémiánál abban a tévképzetben élnek, hogy olyan kevés zsidó maradt Németországban, hogy a legtöbb német még soha életében nem találkozott eggyel sem. Ezt orvosolná a most indított, “Bérelj egy zsidót! Tovább »
Friss hírek :: 2015. július 3. 20:14
Egy most megjelent miniszteri rendelet szerint Magyarországon egyszerre nem dolgozhat annál több unión kívüli állampolgár, mint amennyien tavaly havi átlagban dolgoztak. Meghatározta a Magyarországon egyidejűleg foglalkoztatható harmadik országbeli - Európai Unión kívüli - állampolgárok legmagasabb létszámát a nemzetgazdasági miniszter a Magyar Közlöny pénteki számában megjelent rendeletében. Tovább »
Anyaország :: 2015. július 3. 19:55
Idén összesen 150 millió forinttal támogatja a kormány a Sziget, a Volt és a Balaton Sound fesztiválokat, míg a Nagyon Balaton 337 milliós állami támogatást kap - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten. Tovább »
Külföld :: 2015. július 3. 19:33
Összecsapások voltak Athén központjában a rendőrök és a tüntetők között, a rendőrök könnygázgránátokat vetettek be. Az athéni Szintagma téren összecsapások voltak a tüntetők és a rendőrök között, utóbbiak könnygázt vetettek be. Tovább »
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · További oldalak
Kereső
Ajánló
Támogassa portálunkat!
Legolvasottabb hírek
Linkek
További linkek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2015 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Ingyenes linkcsere | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready
31