2017. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:05 A kurd elnök hajlandó lenne elhalasztani a népszavazást - az iraki kormányfő vérfürdővel fenyeget21:50 Kéthetes babával lakoltattak ki egy családot Budapesten - "A kormány azt mondta, megoldja. Megoldotta?"21:28 A jenkik keresztbe akartak tenni Aszad hadseregének, de az lett a vége, hogy az oroszok likvidálták 850 terroristájukat21:15 "A honfoglalás egy kitaláció!" - Hát persze hogy a ballibek sztárja lett Emőke, aki nem szereti az iskolát20:17 Kilencmillió katalán szavazólapot foglaltak le a spanyol csendőrök, a gazdasági minisztert őrizetbe vették19:45 Székelyföldi népi mesterségek: molnárság19:02 Trump fel akarja rúgni az Irán-megállapodást, ENSZ-beszéde a háborúikat megelőző vádaskodásokat idézte18:40 Belsősöknek szánt MÁV-kiadvány mutatja be a pintéri rendet a valóságban: tetten érték és visszatartották a fémtolvaj cigányokat, de a rendőrök elengedték őket, így visszamehettek bosszút állni18:03 A Volkswagen-sztori III.: Az új front: a károsanyag-kibocsátás17:41 Feketén dolgoznak egyes biztonsági őrök a kormányhivatalokban17:18 Újabb pofon a homeopátiának16:55 A német külügyminiszter fenntartaná a határellenőrzést16:37 Menyasszonyt vásárló arab sejkeket vettek őrizetbe Indiában16:24 Az uniós ellenőrök szerint jó ötlet volt a felcsúti látogatás16:01 Félelmetes szigor: szegény Molnár Ricsinek nyomkövetőt kell viselnie kokainozás és nőzés közben
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek

Cikkek száma: 8113

Anyaország :: 2017. szeptember 20. 09:48
"A jövőben ez mindig így lesz" - állította. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 19. 17:10
Most Porosenkón a sor. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 19. 15:05
Továbbra sem lesz Szlovákiában állami ünnep Csehszlovákia létrehozásának napja, az ellenzéki liberálisok erre vonatkozó javaslatát kedden a pozsonyi törvényhozás elutasította. A javaslatot, amely Szlovákiában csaknem negyed évszázad után ismét állami ünneppé tette volna október 28-át, az 1918-ban létrehozott Csehszlovákia megalakulásának napját, a parlamenti ellenzék legerősebb pártjának, a liberális Szabadság és Szolidaritásnak (SaS) két képviselője és egy független képviselőnő nyújtotta be. Tovább »
Anyaország :: 2017. szeptember 19. 13:01
Teljes összhangban ítélte el kedden az Országgyűlés a jogtipró ukrán oktatási törvényt, az erről szóló javaslatot mind az öt parlamenti párt elfogadta. A képviselők felhívják Ukrajna felelős vezetőit arra, hogy tartsák tiszteletben a demokrácia és a jogállamiság közös európai értékeit, amelyeket valamennyi nyilatkozatukban mindeddig maguk is hangoztattak, és tartózkodjanak a jogszabály hatályba léptetésétől. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 18. 09:45
Pusztító vihar tombolt a vasárnap délutáni, kora esti órákban "Románia" nyugati részén. Temes megyében a vihar öt, Beszterce-Naszód megyében két ember halálát okozta, egy ember pedig az Arad megyei Menyházán vesztette életét az óránként száz kilométeres sebességet is meghaladó sebességű szélben. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 17. 16:28
Majd biztos ő nem fogja aláírni az oktatási törvényt. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 16. 21:33
Az Erdélyi Római Katolikus Státus Alapítvány kuratóriuma szombati csíksomlyói ülésén megállapította, hogy a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal nem tartotta be az iskolaépületek bérlésére vonatkozó, 2014-ben kötött szerződést, ezért a szerződés jogilag érvényét veszíti. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 16. 20:05
A Kolozs megyei rendőrség azonosította és előállította a múlt szombati kolozsvári sportrendezvényen kitört tömegverekedés 15 résztvevőjét. A rendőrség a honlapján szombaton közleményben tudatta, hogy a kolozsvári polgárok sok, a helyzetet tisztázó felvételt és információt bocsátottak a nyomozók rendelkezésére, egyúttal köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek a futballhuligánok azonosításában. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 16. 12:44
Az új oktatási törvény elfogadásakor az ukrán parlament alapvetően sértette meg a jogalkotás szabályait, a szavazás nem is a konkrét normaszövegről, hanem a képviselők hazafiasságának "szintjéről" szólt - jelentette ki Tóth Mihály, az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia Koreckij Állam- és Jogtudományi Intézetének tudományos főmunkatársa, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) tiszteletbeli elnöke az ungvári Kárpáti Igaz Szó című lap szombaton megjelent számában nyilatkozva. Tovább »
Elcsatolt részek :: 2017. szeptember 16. 06:53
Az ukrán külügyminisztérium nagyon reméli, hogy Magyarország visszavesz a mostani retorikájából – főleg a nemzetközi szervezeteknél – az ukrán nyelvtörvény miatt. Az Unian hírügynökség szerint Vagyim Prisztajko, az ukrán külügyminiszter első helyettese, miután találkozott az uniós országok nagyköveteivel, újságírói kérdésre azt közölte: Szijjártó Péter, a magyar külügyminiszter azt mondta, hogy hátba szúrtuk őket. Tovább »
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · További oldalak
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready