A Nyugat.hu információi szerint bántalmazott egy beteget, majd megszökött a szombathelyi kórházból a hajnalban összetört luxusautó utasa.
Zoom
Kórházi forrásból a lap úgy értesült, hogy a hajnali kamionbalesetben megsérült, a Mercedes anyósülésén utazó férfi a kórházban kihúzta az infúzióját, megtámadott egy másik ápoltat - úgy tudják, fejbe rúgta -, majd megszökött az egészségügyi intézményből.
Társára, a német rendszámú Mercedes E500-at vezető magyar (?) férfira jelenleg rendőrök vigyáznak a kórházban. Értesüléseik szerint a Mercedes valamelyik (vagy mindkét) utasa részt vett egy szombathelyi szórakozóhelyen történt verekedésben a baleset előtt. (Meg nem erősített információik szerint a most fejbe rúgott férfi is ott sérült meg először.)
Úgy tudják, a rendőrök keresik a kórházból megszökött férfit, akit feltehetőleg nem csak a hajnali balesetről, illetve a verekedésről szeretnének meghallgatni a rendőrök.
Zoom
A hajnali balesetben a Mercedes sofőrje "nem vette észre" a piros lámpát, és a 86-oson közlekedő kamion oldalába hajtott. A tűzoltók vágták ki, utasával együtt.
(Nyugat.hu nyomán)