A judeonáci sajtó egyik hazug közhelye a cigányok "legendás" család és gyermekszeretete. A réti négerek ezzel szemben általában csak azért szaporodnak rágcsálók módjára, hogy kölykeiket lopásra, hazugságra neveljék, illetve segélyt vegyenek fel utánuk a magyarokon élősködve. Az sem ritka, hogy a purdékat utak közelébe viszik és balesetet színlelve kirabolják az arra tévedő fehér autósokat, vagy éppen meglincselik.  Az alábbi eset sem az első, amikor pedig gyerekeiket súlyosan bántalmazzák. Ilyesmiről a magyarellenes média sohasem számol be oly módon, hogy kiderüljön az elkövetők nemzetisége, a bûnözőpárti cionista fajvédőknél a cigányok (és persze a zsidók) csakis pozitív összefüggésben vagy állítólagos áldozatként bukkanhatnak fel, de akkor aztán ezerrel,

Hajdúhadház - Földhöz vágta két éves kislányát egy 25 éves cigány a múlt péntek éjjel. A gyereket koponyacsont-töréssel szállították kórházba. Az apa őrizetben van.

Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének elmondása alapján az elkövetőt szombaton őrizetbe vették a rendőrök. Életveszélyes koponyacsont-törést szenvedett a két éves kislány, akit a tanúk elmondása alapján a cigány a levegőbe emelte, majd hagyott leesni. A gyermek hétfőn már jobban volt. – A nyomozó hatóságot a kórház értesítette a múlt péntek éjjeli feltételezett bûncselekményről – tudta meg a Napló hétfőn Vezendi Jánosnétól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Az őrnagy beszámolója szerint a 25 éves férfi a szemtanúktól eltérően emlékszik a házuk előtt lejátszódott esetre (A cigányok "gyermekszereteténél" már csak "igazmondási" hajlamuk erősebb - a szerk.). A cigány vallomása szerint a kicsi azért esett ki a kezéből, mert az anyósa megütötte őt az arcán. Akik viszont ott voltak, hozzátartozók, azt mondják, hogy a férfi egyszerûen elengedte a magasból a lánykát. Azt még nem tudni, ittas volt-e. A szombaton őrizetbe vett szülőt hétfőn előzetes letartóztatásba helyezték. A rendőrség életveszélyt okozó súlyos testi sértés bûntett megalapozott gyanújával nyomoz ellene.
(Hajdú Online nyomán)