A Fidesz frakcióvezetője pénteki közleményében arról ír, hogy a Salkaházi-programot meg kell védeni a Jobbiktól. Valójában a nyugdíjasokat kell megvédeni a Fidesztől - írja közleményében Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője. Alább a folytatás.
A Fidesz a mai napig nem hajlandó válaszolni több fontos kérdésre, amelyből kiderülne, kitől kell megvédeni a miskolci időseket, ezért segítünk. Ki űzi el Miskolcról a nyugdíjasok gyermekeit a megalázó bérekkel? A Fidesz. Ki vette el az emberek magán-nyugdíjpénztári megtakarítását? A Fidesz. Ki nem engedi 40 év munka után nyugdíjba a férfiakat? A Fidesz. Ki teszi tönkre a miskolci nyugdíjasok egészségügyi ellátását a helyi kórházak leépítésével? A Fidesz. Ki semmizett ki miskolci nyugdíjasokat a Quaestor-botránnyal? A Fidesz. Ki akarja építményadóval sújtani a lyukói időseket, ha nem tartják karban a házaikat? A Fidesz. Ki nevezi "nyuggereknek" az időseket? A Fidesz pártigazgatója. Ki alázza meg ezzel az időseket? A Fidesz.
Ha mindezért bocsánatot kér a kormánypárt a miskolci nyugdíjasoktól, talán elhisszük, hogy gondoskodni is akarnak róluk. Ellenkező esetben továbbra sem gondolhatunk mást, minthogy meg akarják őket vásárolni a Salkaházi-programmal.
(Kuruc.info)