Minden Kedves Olvasónk, aki jó ideje olvas bennünket, jól tudja, hogy az erősen cigányfertőzött országokban (Magyarország mellett Szlovákiában és Bulgáriában) sorra alakulnak (alakultak) meg a Magyar Gárdához hasonló, a (főként a) cigánybûnözés felszámolásával  (is) foglalkozó, azt célként maguk elé (is) kitûző gárdák. Nézzük most azt, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Magyarországhoz cigánybûnözés szempontjából ezen nagyon hasonló, szintén EU-tag országokban homlokegyenest eltérő módon viszonyulnak a gárdákhoz. Ha olykor-olykor mégis feloszlatnak egy ilyet, másnap, más néven újjáalakul, minden szlovák, bolgár stb. párt nyíltan vagy fû alatt támogatja, oszt jónapot.
A lenti táblázat alapos meggondolásával, valamint a Szlovákiával kapcsolatos, már linkelt cikk elolvasásával pontos képet kapunk az okokról. Igen, a zsidók, ha valakinek eddig nem esett volna le a tantusz. Talán nem kell elmagyarázni senkinek, hogy Magyarországon a gazdasági élet, a véleményformálás, a média, a külföldi médiakapcsolatok ápolása és a politika döntően zsidó kézben van. Nem így Szlovákiában és Bulgáriában. Ezért van az, hogy míg Magyarországon minden, zömében zsidó nagy párt elítéli a Magyar Gárdát, ilyen egyáltalán nem figyelhető meg a többi vizsgált országban.
Megjegyzések:
1. A bolgár zsidóság részarányát a hivatalos Wiki oldalról vettük: “After the war and the establishment of a Communist government, most of the Jewish population left voluntarily for Israel, leaving only several thousand today (1,363 according to the 2001 census)
2. A tárgyaláshoz hozzávettük Finnországot is. Mivel ott nincsenek “hivatalos”, országos szintû gárdák (bár egyes városokban, különösen Joensuu-ban, nagyon erős a skinhead jelenlét, de ezek “csak" helyi skin csoportok), ezért az általunk számtalan cikkben (lásd ezügyben a Cigány Kisokos linkjeit) tárgyalt rendőrségi és igazságszolgáltatási (azaz, végső soron, állami, kormányszintû) cigány(bûnöző)-“pátyolgatást”, annak külföldi visszhangját stb. értékeltük.

Miért is csak itt, csak nálunk? A többségi nemzetet CSAK Kis-Izraelben (gyengébbek kedvéért: hazánkban) szokás szekálni cigányügyben, rasszistának beállítani, a zsidóktól kevésbé (vagy egyáltalán nem) fertőzött országokban nem. Az okok közismertek: ha a szellemi terror hatására elkussolunk és bárminemû “rasszizmusnak”, “kirekesztésnek” még a gondolatát is elfelejtjük, nem szervezünk önvédelmi gárdákat, nem toroljuk meg a cigánybûnözést, feladjuk múltunkat, identitásunkat, a zsidók annál könnyebben tudnak bennünket hatalmuk alatt tartani és, végső soron, ITT kialakítani az új Izraelt. Ahogy azt már több, mint száz éve tervezik – Herzl Tivadar, ugyebár.
Kuruc.info - A.S.