Tel-Aviv - Tíz felejthetetlen napot töltött kedvesével Izraelben a VIVA Tv mûsorvezetője, Steiner Kristóf, aki látogatást tett párja, Matan Attias családjánál is. Természetesen jó szokásokhoz híven Kristóf nem érkezett üres kézzel, pontosabban üres háttal, a meglepetés pedig nemcsak a párját, hanem mindenkit lenyûgözött - olvassuk a Blikkben és áll meg az eszünk tőle. De végül is rendjén van: ilyen mûsorvezetők kellenek a magyarnak: zsidók, buzik, izraeliek, ha lehet, mindez egyben, ha nem, külön - ha hagyjuk, ha tûrjük, megérdemeljük. A továbbiakban közöljük az írás többi részét is, legyen olvasóinknak is némi fogalma arról, milyen példaképnek való mûsorvezetők konferálják fel a zenét a TV előtt ülő  gyerekeinknek.


Az új "szerelem"


- A hátamra tetováltattam héber nyelven A Kis herceg címû könyv talán leghíresebb mondatát: Jól csak a szívével lát az ember - mesélte lapunknak Kristóf. - Nagy meglepetés azért nem született belőle, mert nem tudtam megállni, hogy webkamerán keresztül ne mutassam meg már előre Matannak a mûvet. Igaz, ő jól megijesztett, hogy mi van akkor, ha van benne helyesírási hiba. Így kicsalta belőlem a látványt - tette hozzá mosolyogva.


és a régi
A repülőtéren Matan azonban addig könyörgött, amíg Kristóf azonnal ledobta a pólóját, hiszen az életben minden más. Sőt a tengerparton, és Matan testvérének az esküvőjén is többek szemébe könnyeket csalt a romantikus vallomás. A legszebb napokat azonban a világtól elrejtve töltötték.


- A párom egy eldugott északi faluban kibérelt egy faházat, ami belülről maga volt a luxus. Jakuzzi, rózsaszirmok szétszórva, egyszóval: nagyon készült. Három napig szinte ki sem mozdultunk onnan - mesélte Kristóf.

A mûsorvezető Matan miatt májusban szakított Zsolt nevû barátjával, akivel hetvenhét hónapot töltött együtt.

(Blikk)

Aki netán kíváncsi e szentimentális fiatalember internetes naplójára, itt olvashat bele. Akár véleményt is alkothat a másság csodálatos voltáról, hiszen a tolerancia jegyében egymás véleményét el kell fogadnunk...