Tisztelt Szerkesztőség!

Ma reggel a Helyi Téma c. polgárinak szánt hetilap 7. oldalán lettem Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség c. könyvének ajánlójára. Dr. Lenkei Gábornak a Blaha Lujza térnél, a József körút 14-ben működik az Életerő Centrumja, nem messze a szcientológusok hazai központjától, új üzletük nemrégiben a Mammutban nyílt meg.

Az interneten ezen honlap bal oldalán található „Pszichiátria, a halálipar" linkre kattintva, ezen a címen megtekinthető pszichiátria-ellenes amerikai videó pedig sejteti, hogy Dr. Lenkei valószínűleg a hazai szcientológia egyik kiemelkedő alakja lehet.

Bizonytalanságunk akkor fog eloszlani, ha ezen az oldalon Dr. Lenkei kedvenc könyveit megnézve azt tapasztaljuk, hogy Dr. Lenkeitől a szcientológia alapítójának, L. Ron Hubbardnak kb. tucatnyi kötete rendelhető online.

A dolog érdekessége, hogy Lenkei könyvei a Fehérlófia és a Szkítia nemzeti könyvesboltokban is kaphatók, a Fehérlófia honlapján a „szépirodalom" rovatban rejtették el a Cenzúrázatlan egészséget, Krúdy és Márai között,  a Szkítiánál a másik könyve, a Cenzúrázott egészség kapható.

Feltételezem, hogy csak tévedés történt, de legyünk óvatosak, és ismerjük fel a szcientológusok trükkjeit, álcázott nyomulását!

Üdvözlettel:
Szabó Pál

Reagálás a fenti levélre: A Helyi Témát a legjobb akarattal sem lehetett balodali újságnak titulálni.
Most, a nyári szünet után viszont megújult külsővel egyértelműen bulvár lap lett. Lásd: házaspárbaj: Őbájgúnársága, vörös Korda György és oldalbordája, Ultiztak a honatyák - kit érdekel, inkább az ország bajaival foglalkoznának, a TEVA "Magyarország?" zrt.- kissé elírták, mert ez izraeli cég - egész oldalas hirdetése, milyen anya Angelina Jolie, Hollywood nyári filmbevétele, stb. Sajnos megint eggyel kevesebb újságot lehet elolvasni. A szemetesbe jó lesz bélésnek.

A Lenkei-témához csak annyit, hogy a kedves doktor saját maga vallotta be egy jobboldali újság rendezvényén, hogy szcientológus. Mondanom sem kell, hogy azonnal megfagyott a levegő a teremben, ahol az emberek 99 %-a minden kormányellenes tüntetésen ott volt 2002 óta. Az önzetlen doki "leghatékonyabb méregtelenítő módszere", az életerő vitaminjai a következő nehézfémeket, sugárzó anyagot és mérget tartalmazzák "nyomelemként" feltüntetve: alumínium, arzén, nikkel, ón, ólom, higany, urán.

Aki ezt nem hiszi, tessék befáradni a József krt-i, vagy Mammut-beli üzletbe és nézze meg a dobozon. Az alapvitaminon rajta van, magam írtam le róla, miután a barátom néhány napi szedése után hányt, hasmenése volt, nem tudott aludni és úgy érezte magát, mintha begyújtottak volna a testében.
Amennyit én gyarló mezei állampolgár ezekről a dolgokról tudok, bőven elég ahhoz a következtetéshez, hogy itt megint csak népirtásról van szó.

Az alumínium okozza az Alzheimer-kórt, az arzén = méreg, a nikkel allergiát okoz, az ón és ólom nehézfém, tehát rákkeltő, a higany iszonyú hasmenést okoz, ez is méreg, az urán pedig hasadó anyag, szintén rákkeltő. Mi ebben az életerő???

Ébresztő, magyarok!!!

Hazafias üdvözlettel

Rozsnyói Viktória