Olvasó: Szombat este 9-kor kezdődött a buzeráns (EMO-stílus, ahol azt vallják,hogy az elsődleges nemi jelleg nem számít), kormánypárti rendezvényeken fellépő (május1. Hősök tere) NO THANX koncert a veszprémi Dózsa szabadtéri sportpályán. Már a koncert előtt fél órával elkezdtek gyülekezni azok a fiatalok,akik elutasítják a deviáns, perverz együttest. A rendőrség egy részüket igazoltatta a hősi,1848-as emlékműnél, majd távozott a hatóság. (Kuruc.info: Lám, a betörő, rabló és gyilkoskergetés terén létszámhiányos ÁVH-nak mindig van pár embere a nemzeti érzelműek zaklatására)

A koncert kezdetekor már rutinszerűen takarták el sálakkal, kendőkkel az arcukat a tiltakozók és hangosan kifejezték a véleményüket a már szokásos szavakkal: "Mocskos buzik" "Egyszerűen senkik vagytok" stb.

Hamar tojásosztás kezdődött, majd a természetes anyag röpködni kezdett a színpad felé. Tettlegesség egészen addig nem volt, míga NO THANX-et védő biztonsági cég (BRILL SECURITY) egyik alkalmazottja obszcén megjegyzést tett az egyik tiltakozó lánynak: "Ha előveszem a f@am, leszopsz?" Ezt nem tűrték a fiatalok, s a biztonsági őrt pillanatok alatt elverték. Mivel senki nem látott semmit, így nem is lett belőle semmi ügy. Azonban a biztonságiak 1-2szer lerohantak a színpadról és minden ok nélkül zaklattak olyan embereket is, akik semmit sem csináltak.

Ez csak olaj volt a tűzre. Fél tíz felé már folyamatosan záporoztak a tojások, egyre több tiltakozó érkezett a környékről. Elrepültek az első üvegek is, sőt vizelettel teli palack is beszállt a színpadra! Folyamatosan érkezett a tojás-utánpótlás is. Háromnegyed tízkor az iskola kerítése és az 1848-as emlékmű közötti füves részen szinte már csak tiltakozók voltak, akik már nem tojást, hanem üvegzáport zúdítottak a buzeránsokra. Petárda is durrant a szélen.

Ekkor a tehetetlen szekuritisok és 4-5 öreg polgárőr,illetve 1 civil ruhás rendőr kihívta a rendőrséget, akik igazoltatták a fiatalokat, de eljárás nem indult, mert senki nem csinált semmit, senki nem látott semmit. A koncertnek idő előtt vége lett (szerencsére) a tüntetés miatt az együttes honlapjának fórumán ilyneket olvashatunk javítás nélkül: "annyi tojást meg paradicsomot dobtak...meg sörrel locsolták őket...hülye faszok!!!de ugráltam, majdnem megfulladtam." "kaptam is egy tojást. rohadjanak meeg."" Annyira sajnálom Petit!!! Szegény sírt annálaszámnál ahol nem énekelt senki..Dávidot meg fejentalálták sörrel.." "Oliii gitárja + gitártokja is kapot tojást! Mi meg sört...jó sokat!!!! Dögöljön meg a Gibusa PAtrik az apjával a Pető Martinnal és a többiekkel együtt!" "én is kaptam tojásból!!!a fél fejem ojan lett, meg a ruháim..." "mondta erik a termben h tovább tartott volna a konci ha nem lett volna ez...és télleg biztos nagyon szraul esett nekik :'("

ÜZENJÜK AZ ABERRÁLT KÖCSÖGÖKNEK, NEM FOGJUK A JÖVŐBEN SEM HAGYNI AZ ILYEN KONCERTEK MEGTARTÁSÁT! LEGYEN A MEGMOZDULÁS PÉLDAÉRTÉKŰ MINDEN JÓÉRZÉSŰ EMBERNEK! NE HAGYJUK SOHA SZÓ NÉLKÜL A KORMÁNYPÁRTI RENDEZVÉNYEN IS FELLÉPŐ CSÜRHÉT!

H.Á.