Jobbik sajtóosztályának közleménye:
Minden bizonnyal egy brüsszeli Orbán Viktor-felszólalást hallhatott félre, vagy Habony Árpáddal szórakozhatott éppen a letelepedési kötvénybizniszből származó milliárdokból Ibizán Deák Dániel, a Nézőpont Intézet mesemondója. Más nem lehetett az oka ugyanis annak, hogy Vona Gábornak tulajdonított egy olyan kijelentést, mely szerint a Jobbik elnöke kiáll a letelepedési kvóta mellett. Ezt az őrültséget természetesen a fideszes lakájmédia legmélyebb posványában található Lokál azonnal közölte is.
Miután Vona Gábor nem Orbán Viktor, és nem is akarja sem a gazdag, sem kiskorú migránsok tömegét Magyarországra telepíteni, így a hazugságok miatt beperelte a Lokál szerkesztőségét. A perben mai napon született jogerős ítéletében a Fővárosi Ítélőtábla is megállapította, hogy komoly gond lehet Deák Dániel és a Nézőpont Intézet szövegértésével, a Habony-média pedig már megint hazudott a Jobbik elnökéről, ezért a kormánypárti hecclapot helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére kötelezte.
Vona Gábor a hazugságok terjesztése miatt természetesen kártérítési pert is indít majd a Lokál ellen, amelynek komoly sérelemdíjat kell várhatóan megfizetnie. Ebből pénzből akár plakáthelyeket is vásárolhatna a Jobbik, persze kétszer annyiért, mint amennyiért a Fidesz vett korábban, ám a lényeg, hogy a Jobbik minden, a Fidesztől érkező támogatást nagyon szívesen vesz. :)