Tisztelt Mazsihisz Vezetősége!

Uraim! A Magyar Nemzeti Bank uzsorakamat-osztályán dolgozó és folyamatosan, életvitelszerűen rettegő zsidajainak nevében mélységes felháborodásunkat szeretném tolmácsolni Önök felé. Közel egy teljes nap telt már el az Erzsébet hídi blokád óta, de Önök még mindig nem emelték fel szavukat a Magyar Rendőrség és különösen a Rebisz berkein belül uralkodó náci szellemiség miatt.


Hadd tépjem szét az uzsorásokat!

Nekünk ne mondják azt, hogy nem látták, hogy a rendőrség németjuhász kutyáinak barnás-fekete bundázata mennyire hasonlított az SA rohamosztagosainak egyenruhájára. Nem igaz, hogy nem hallották, amint a feketeszőrű, vagyis SS színű keverékek azt ugatják állkapcsaikat vészjóslóan csattogtatva, hogy: "mocskos zsidó, vau, vau", "most megdöglesz, vau, vau" "leszorítunk titeket a hídról, vau, vau", "egyenesen a Duna partra, vau, vau", " Éljen Szálasi vau vau".

Miért hallgatnak uraim, amikor a Rebisz fekete (!) páncélzatban, felfegyverkezve, félelmet keltve masírozik Budapest utcáin? Borzalmas volt, uraim. Rettenetes! Még én is elsírtam magam, pedig Ellie Wieselhez hasonlóan 4-szeres holokauszt-túlélőnek vallhatom magam, úgyhogy tudom ám, hogy mit jelent rettegni, higgyék el, elég edzett vagyok, sokat gyakoroljuk ezt a zsinagógában.

24 órát adunk Önöknek, hogy megfogalmazzák tiltakozó levelüket, és telekürtöljék a világ hírügynökségeit, hogy "Magyarországon üldözik a zsidókat! Követeljük, hogy a rendőrség cserélje le teljes állatállományában a sokakban kellemetlen érzéseket keltő, fekete szőrű kutyákat fehér kuvaszra, esetleg komondorra. Követeljük, hogy Rebisz a jövőben szivárvány színekben pompázzon!" Amennyiben ez a tiltakozás elmaradna, kénytelenek leszünk a Simon Wiesenthal központnál feljelentést tenni Önök ellen a nácista-nyilasista hordákkal való együttműködés alapos gyanúja miatt.


SS kutyus

Testvéreink! Ti ott a Nap-keltében, a Heti hetesben, Avar Jancsi, Bolgár Gyuri az ATV-ben! Tercsi, Fercsi, Kata, Klára és valahány név a naptárban! Remélem, hogy ti azért nem hagytok minket cserben, és foglalkozni fogtok ezzel a gyalázattal. Fajkasházy Teddy, Aczél Bandi! Jaccsoljatok már egy kicsit az érdekünkben! Ne hagyjatok magunkra, ne hagyjatok elveszni minket!

A nyílt levéllel mélységesen egyetértő és ahhoz csatlakozó partizáncsoportok:

Az egykori dorogi, tatabányai, mecseki szénbányák zsidó származású csilléseinek, vájárainak egyesülete
Az útépítő zsidók csákányosainak tagozata
A mezőgazdaságban nap-nap után görnyedve munkát végző zsidók országos egyesülete
A holokausztiparból épphogy csak tengődő, vegetáló zsidók sanyarú sorsú üldözötteinek nevében
Csendes Többség Polgári Kör
Kádár János Támadj Fel! Ima Kör
Az SZDSZ melegei és drogosai
A Fidesz birkatagozata
Lendvai Ildikó Baráti Kör
Gyurcsány "legalább bevalotta" Elmélkedő Egyetem


Ui.: Zoltai! A szeptemberi és az október havi holojáradékom is csúszott vagy fél napot. Kérem intézkedjen, hogy rúgják ki a postást.


Zsidó vérre szomjazva


(Kuruc.info)