A bűnpártolásban élen járó, gyakran a bűnözőkkel együttműködő, azoktól tartó rendőrség megmutatta, hogy tud azért kemény is lenni. Míg rablás, lopás, gyilkosság, cigányterror esetén létszámhiánnyal küzdenek a senkiháziak,  békés tüntetők szétverésére, vagy éppen több tucat magyar szerver jogerős ítélet nélküli lefoglalására mindig nagy létszámú egységek állnak rendelkezésre.

A Microsoftot és a zsidó lobbi érdekeit képviselő BSA közbenjárására csaknem 30 szervert foglalt le pár óra alatt a rendőrség szerverszolgáltatóknál. Az ürügy: illegális tartalom, csakhogy a lefoglalt szervereken ilyen tartalom nincs. A BSA az amerikai szoftver és más cégek érdekeit képviselve számos törvénytelen lefoglalást hajtott vagy hajtatott végre az elmúlt években, az esetek jórészében jogellenesen. A BSA-maffiának szinte rendőri jogosítványai vannak, ami alkotmányellenes.

Az áldozatok közt van az egyik legnagyobb forgalmú hazai torrent oldal, a BitHUmen, amit az üzemeltetők is megerősítettek, de halott az Insane, az Evolution, a Revolution is. Két másik nagyobb oldal is elérhetetlenné vált, később egyikük azóta már újraindult. A rendőrség torrentes körökből származó infók szerint elsősorban a fizetős ftp szájtokra utazott, de mindössze egyet sikerült felderíteni, mert nagyon könnyen és jól lehet álcázni a valódi helyeket. A torrentezők zöme anyagi haszon nélkül nyújt szerverszolgáltatást. A BRFK illetékese burkoltan azt is elismerte, hogy elvittek számos, százszázalékig jogtiszta tartalmú gépet is. Ezek tulajdonosa természetesen eredménnyel perelhetik a zsarukat. Azokat ez persze nem izgatja, mert úgysem tőlük vonják majd le a kártérítés összegét.

A rendőrség hazugsága szerint megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy nagy mennyiségű illegális tartalom érhető el az interneten hozzáférhető szervereken, melynek terjesztése engedélyköteles tevékenység. A szerverek üzemeltetőjének erre a tevékenységre a jogtulajdonosok nem adtak engedélyt, így az ismeretlen személyek magatartásukkal megsértették az alkotók jogát, és ezzel a jogosultaknak jelentős vagyoni hátrányt okoztak. A szerverek tartalmához oly módon lehetett hozzáférni, hogy egy meghatározott bankszámlára a letöltési időszaknak és sebességnek a függvényében több ezer forintot kellett megfizetni, melyért hozzáférési jogosultságot kapott a fizető, ezáltal az illegális tartalom elérhetővé vált számára. Valójában a torrent fájlcserélő szervereken semmiféle illegális tartalom nincs, sőt tartalom sincs operációs rendszeren és torrent szoftveren túl. A felhasználók ugyanis egymás között cserélnek fájlokat, nem egy központból töltik le azokat. Ráadásul működésüket semmilyen törvény nem tiltja.

A cionisták és rendőrlakájaik bosszúságára a hazai torrent tracker szájtok többsége 48-72 órán belül újraindult azt követően, hogy csütörtökön számítógépek és winchesterek tucatjait foglalta le a rendőrség. Remélhetően ezután ügyesebben álcázzák őket, vagy külföldön bérelnek tárhelyet a tövénytipró talmudisták hatókörén kívül.

Sokan átmenetileg felfüggesztették működésüket, hogy a razziák során ne kerüljenek ők is a célkeresztbe. A legnépszerűbb hazai szájt, a BitHUmen továbbra sem működik. Az ő szerverüket elvitték csütörtökön a rendőrök, de nem kétséges, hogy ők is újra beindítják a motort hamarosan.

November 8-án a nyomozók több budapesti és Pest megyei helyszínen tartottak házkutatásokat, melyek eredményeképpen közel 30 darab számítógép és számos merevlemez került lefoglalásra. A pontos tartalom és az okozott vagyoni kár összegének megállapítása jelenleg folyamatban van, azonban az elsődleges, fiktív adatok alapján (ennyit szeretnének zsebre tenni az ormányosok - a szerk) a vagyoni hátrány mértéke meghaladja a 200 millió forint összeget.

Hruska Csaba, a BRFK alezredese elmondta: még nyáron, a szerzői jogot védő szervezetek (vagyis a zsidó BSA és társai) feljelentése nyomán indult meg a nyomozás, és végül most csütörtökön jutott el odáig az ügyek felderítése, hogy konkrét akcióra is sor kerülhetett. A nyár folyamán elsősorban felderítő és szakértői munkát végeztek a nyomozók.

Szakértők szerint a fájlcsere olyan erőssé vált, hogy semmilyen módon nem lehet elfojtani, maximum rövid időre tudják egyesek megzavarni, lelassítani. A közösségen belül „születnek” újabb emberek, akik ugyanúgy létrehoznak újabb és újabb oldalakat.

(Kuruc.info - index.hu - MR korrigálva)