Új kötettel jelentkezik Molnár Tamás, a legendás Inconnu Csoport és a Sajtóklub tagja, az örök ellenzéki író. A Kossuth téri morális forradalom szóvivőjének politikai botránykönyve, mint szinte mindig, most is szamizdatban látta meg a napvilágot, ugyanis kiadását a Megvető Kiadón kívül senki sem vállalta.

Korunk egyik legjobb tollú publicistája, a jelzőzuhatagairól is ismert Molnár Tamás így ajánlja most megjelent Az elkúrt polgárháború című könyvét:

    Ajánlom rendszerkritikus könyvemet az „áldemokráciába” belefáradt magyar lakosság közel 60 százalékának.
    Azoknak, akiknek nincs már választható pártja /és lassan sem Istene, sem hazája/, akikben végleg elveszett a remény és bizalom, akik már senkire sem szavaznának.
    Ajánlom továbbá annak a hárommilliónyi szegény, szerencsétlen vesztesnek, akiket rútul becsapott és kisemmizett ez az élősködő, köztörvényes politika.
    Egyfajta ébresztőként ajánlom azoknak is ezt a kötetet, akik gyűlölik a hazug „gengszterváltást” és a kollaboráns politikai „elitet”, s akik megvetik az öntelt pártvezérek egymással szembeni álságos acsarkodását.
     Ajánlom végül azon keveseknek, akik töretlen szívvel hisznek még Magyarország feltámadásában. Azoknak, akiknek teljesen elegük van ebből a nemzet- és sorspusztító, öngyilkos magyar politikai polgárháborúból! 
                                                                     
Az elkúrt polgárháború sorszámozott és dedikált példányokban kizárólag a világhálón, a hirdetes@kuruc.info címen rendelhető meg!

A 300 oldalas kiadvány ára 3000 Ft + postaköltség

A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat és a rendelt mennyiséget.