Szombaton történt. Olvasónk helyszíni beszámolójával és fotóival bővítve.
2008. 02.09. -én a Hősök terén került sor a Becsület Napja megemlékezésre.

1945. február 11.-én este vívták a háború utolsó győztes csatáját a fővárost védő magyar és német csapatok.
Győztek, mert nyolcszázhuszonhárman áttörték a megszálló szovjet csapatok gyűrűjét annak ellenére, hogy sokszoros számbeli és technikai túlerővel kellett megküzdeniük.
Győztek, mert megmutatták, hogy bátran választják inkább a halált, de nem adják meg magukat.
Győztek, mert nemzeteink emlékezni fognak rájuk örök időkön keresztül.
Győzelmüknek még nem állítottak emléltáblát azzal a felirattal : "Vándor vidd hírül, megcselekedtük, amit megkövetelt a haza ! "
Tudjuk, hogy eljön az idő, amikor kiűzzük a nemzetáruló kommunista csürhét hazánkból, és ők is megkapják a megérdemelt emlékművüket.

Bőven kétezer fegyelmezett hazafi sorakozott fel a Hősök terén.
A rendezők fegyelmezett, rendezett megemlékezést tartottak a külföldi bajtársi szövetségekkel  egyetemben.
Sokan érkeztek Németországból, Svájcból is.
A beszédeket magyarul, németül és angolul is elmondták.
A felszólalók tárgyilagosan értékelték azt a hősiességet, amely példát mutat jelenlegi harcainkban is.
Soha nem szabad feladni, bármekkora is a túlerő, bármilyen fegyvereik is vannak az ellenségeinknek.
Bátorsággal, kitartással győzünk, mert az igazság a mi oldalunkon áll.

Három óra körül egy fiatalbaloldalos köcsögökből és kurvákból álló csapat megtámadta a Hősök terére épp akkor érkező egyik hazafit, aki a Nemzeti Gárda tagja.
A férgekről készült fotókon jól látható degeneráltságuk. A fotók alapján, ha felismeritek valamelyiket, próbáljátok meg nekik elmagyarázni, hol is van velük a baj.
A rendőrök most kivételesen nem a hazafit kezték el zaklatni, hanem a férgeket igazoltatták. Vélhetően már egyes zsaruknak is elegük van a drogos köcsögök nagyképűségéből. Bosszanthatta őket egy idő után az is, hogy a köcsögök sálakkal, símaszkkal eltakarták az arcukat. Igaz elég lassan esett le a rend derék őreinek, hogy leszedessék velük ezeket. Miután kiforgatták a zsebeiket, véletlenül nem találtak drogot náluk. Valószínűleg csak azért nem, mert éjszaka elszívták a raktárkészletüket.
Végül biztonsági kísérettel elvitték a hordát, mert féltették a férgek testi épségét.
A megemlékezést nem sikerült megzavarni, bár bizonyosan keblünkre öleltük volna őket, ha sikerült volna átjutniuk a rendőrök gyűrűjén.
Javasoljuk nekik, hogy legközelebb csak akkor kezdjenek el hőbörögni, ha már közvetlenül ott vannak mellettünk.
BEA - Kuruc.info

Összes fotó: BEA






















































Anarchista tyúkok


Anarcho ellentüntető: nekik a szovjet rémuralom a ideál


Ez is


Ez is


Voltak vagy 20-an összesen


Na még egy köcsög
Kétezren emlékeztek ma a becsület napjára a Hősök terén. A rendezvényt a korábban betiltott Vér és Becsület elnöke jelentette be a rendőrségen, amelyet a BRFK engedélyezett. A helyszínt nagy erőkkel biztosító rendőröknek nem kellett beavatkozniuk. A becsület napján a kommunista ostromgyűrűből 1945. február 11-én kitörni próbáló német és magyar csapatok hősiességéről emlékeznek meg, akik utolsó leheletükig küzdöttek a szovjet hordák ellen, megmentve Nyugat-Európa zömét a sötétség uralmától.
Ezer főt vártak a rendezvényre, de annál jóval többen jelentek meg a Hősök terén. Feltehetően a Vér és Becsület egykori tagjai mentek el a megemlékezésre. Két órakor katonai szervezetre jellemző ünnepség kezdődött, dobpergéssel, és az Andrássy út irányából hosszú sorokban érkeztek a jóarcú fekete egyenruhás fiatalok. Egy részük külföldi, Svájcból, Németországból, Olaszországból, Spanyolországból, Horvátországból érkeztek.
A Szépművészeti Múzeum lábánál 40-50 főnyi cionista-anarchista ellentüntető is megjelent,  BEJELENTÉS nélkül, jellemző, hogy az ÁVH nem oszlatja őket, noha a nemzeti tüntetőket hasonló ürüggyel rendszeresen szétkergeti. Igaz, egy szélsőbalos csoportot igazoltattak és nem engedtek a helyszín közelébe a zsaruk.
A több generációs kaftános hulladékoknak a Kun-Kohn-diktatúra, a szovjet rémuralom, a magyarirtás jelentette a szabadságot. Ahogy a patkánynak a szenny.
(Hír Tv korrigálva)