Egy kommentelőnket ma hajnalban meglátogatta a rendőrség, vélhetően a Magyarok Nyilai elleni nagyszabású akció keretében - olvasható a Reakció nevű blogon. A továbbiakból kiderül: a rendőrvicceknek nagyon is komoly alapjuk (s így létjogosultságuk) van kis hazánkban.
Carnivora így emlékezik a hajnali vizitre:
„Csütörtök este tízig dolgoztam, hazamentem, traviánoztam, aztán egy óra körül lefeküdtem aludni. Hajnali öt előtt dörömbölés, csengetés. Kimegyek, nagy rakás rendőr. Közlik, hogy rajta vagyok az iWiW-en Carnivora néven, bűnöző vagyok, és most átkutatnak mindent. Eleinte úgy bántak velem, mint aki embert ölt, vagy nem tudom... Majd idővel rájöttek, hogy mellécsesztek rendesen, de két óráig még elkutatgatták a semmit.
Lefoglalták a telefonom, laptopom, a számítógépem, pár kacatot meg a nyomtatóm. Kimentek a kertbe is, és édesapám valamilyen rotakapájából leszívták a benzint. A kocsimból kivették a törlőrongyom, amibe a kezem szoktam törölni, ha sáros, vagy olajos lesz valamitől.
7 óra felé bementünk a rendőrségre, ott hadováltak valamilyen levelezésről, hogy a megyében képviselőknek leveleket adtak fel Carnivora aláírással, meg Magyarok Nyilai és ha hasonló baromságok. Beszélgettünk, kedélyesebb lett a csevej, gondolom rájöttek, hogy milyen baromságot csináltak. Aztán 10 órától üldögéltünk az aulában, míg délben a főnökük Pestről kiadta a parancsot, hogy elmehetek.”
(Kuruc.info - Reakció)