A Magyar Televízió 1-es műsora péntek éjfélkor, hogy minél kevesebben láthassák, összeállítást közölt az 1944 őszén végrehajtott délvidéki magyarirtásról, amikor a titóista partizánok mészárolták az ártatlan magyar lakosságot. Szerencsére az MTV honlapján megtalálható volt az összeállítás, legalább az interneten megtekinthető utólag - írtuk több mint egy évvel ezelőtti cikkünkben. Azóta Youtube-ra is felkerült az összeállítás, alább látható.

 
Mivel elévülés nélküli emberiség elleni bűntettekről van szó, ideje lenne megindítani az eljárást, megállapítani a felelősséget, kárpótlást követelni. Ma már ebben lehetne támogatást kapni nemzetközi fórumoktól, és jó lenne a magyar iskolákban tanítani a történteket. Minden ellenkező híreszteléssel szemben ugyanis magyart sem szabad ölni.
És ennyit azokról, akik az akkor is, a 90-es években is tömeggyilkosságokat elkövető, jórészt büntetlenül maradt szerbekkel szimpatizálnak Koszovó ügyében. Csak a délszláv háborúkban 300 ezer embert pusztítottak el, horvátokat, bosnyákokat, albánokat és a horvát fennhatóságú Kelet-Szlavóniában, Dél-Baranyában magyarokat is megint, nem beszélve a frontra golyófogónak terelt délvidéki magyar srácokról. A rácok megérdemelnék rablóállamuk teljes szétverését is, nem csupán Koszovó elvesztését.
                        
                          Figyelem! Megrázó képsorok!