Tisztelt Kurucosok!
 
Mar regota rendszeres olvasoja vagyok a lapnak es mit ne mondjak a gyomrom forog azok hallatan ami kis hazankban folyik. En 8 eve elkoltoztem az orszagbol Amerikaba, mert amikor megszuletett a kisfiam ugy gondoltam jobb lesz neki tavol maradni a ciganyoktol. Pedig akkor meg nem voltak ennyire partolva. Remelem egyszer haza fogok menni es akkor mar egy uj szebb es tisztabb orszagba mehetek haza. Elmondok egy storyt ami megtortent velem egy par honapja.  Az egyik szomszedom akivel nagyon Jo kapcsolatban vagyunk uj allas ajanlatot kapott egy masik allamban. Az egyik nap osszefutottam a felesegevel az utcan es beszelgetunk errol arrol. Szoba kerult, hogy koltoznek, aminek nem orul. Most kapaszkodjatok meg, idezem amit mondott: "I am so tired to move frequently, because my husband`s job! I feel like a Gipsy" Abban a pillanatban ahogy kimonda a szot elfeheredett es elkezdett mely elnezeseket kerni. Megkerdeztem tole, hogy miert mire o azt valaszolta, hogy mert tudja, hogy Magyarorszargol jottunk ahol a ciganyok elnek. Ettol az en fejem lett azonnal voros es azon nyomban helyretettem a bucijat, hogy a magyar nep nem cigany es mi ugy utaljuk oket ott mint itt a del-amerikaiakat es a feketeket. Ez a mai napig nem megy ki a fejembol. Ez a magyar propaganda. Teny ami teny, hogy eddig minden reklamfilm ami Magyarorszaggal volt kapcsolatos, ciganyzenevel volt alfestve es meg ki is hangsulyoztak azt. (Kuruc.info: lásd pl.: Naplopó cigányok képével "népszerűsítik" hazánkat Brüsszelben)
 
Remelem hamarosan valaki fel meri vallalni a vezer szerepet es a asrkara all. El kell kergetni ezt a szemet magyaridegen kormanyt az alellenzekkel egyutt, elvenni mindenuket, bortonbe zarni es visszatenni az allamkincstarba. A ciganyokkal szemben pedig felallitani egy rendkivul eros es hatarozott rendorseget, valamint visszaallitani a halabuntetest. Miert kell az elete vegeig eltartani egy bizonyitottan bunos gyilkost? 
 
Kitartas sracok egyszer talan eljon a szebb (magyar) Magyarorszag!
 
Udv
 
JK   

***

Késelés Orosházán

Üdv Kurucok!

Tegnap (Pénteken) történt egyik ismerősömmel, hogy késsel rátámadott két cigány.

Szerencsére csak könnyebb sérülést szenvedett el a kezén.

 A történetet csak az ő elmondásából tudom, de a keze be volt kötve és a ruházata is véres volt, na meg egy orvosi papír is volt nála, amiben szépen le volt írva a sérülése. Szóval a történet:

Ismerősömékkel este 10 körül iszogatunk egy kocsmába, szerencsére Orosháza kocsmái többnyire cigánymentesek. Majd én egy másik ismerőssel átmentem egy távolabbi kocsmába, ahol koncert volt. Emez ismerősöm csak hajnali háram körül ért át, a keze bekötve és ugye véres is volt.

Kérdezzük tőle, hogy mi történt? Mondja, hogy amikor jött át (egyedül) a vasúti sorompó melletti sötét kis utcában, két cigány eléállt és kérdezték, hogy "Van pénzed?!" ő mondta, hogy nincs.

Ekkor az egyik cigány elővette a pillangókést.

Haver bár illuminált állapotban volt, de mégis jó erőben volt, így a két cigányt elrendezte. Majd amikor ment tovább, akkor nézte, hogy a kezéből ömlik a vér. A kocsmához érve hívta ismerősével a rendőröket, akik bevitték a kórházba, majd a rendőrségen felvették a jegyzőkönyvet.

Megkérdezték, hogy kíván-e feljelentést tenni, de gondolom el akarta kerülni az ebből kifolyó kellemetlenségeket, így nem tett. (Szerintem helytelenül, bár amilyenek ezek a tetvesek, lehet még nagyobb bajt vonna magára.) Pár óra elteltével elengedték a rendőrök, és ekkor jött vissza közénk a kocsmába.

Engem felháborít, hogy egy ilyen megtörténhet szinte bárhol.

Amúgy észrevettem, hogy itt a tavasz és előbújtak a csatornából a cigányok.

Eddig télen Szeged utcáin alig láttam cigányt, most meg minden este félve megyek az elhagyatottabb utcában, mert mindenfelé látok párat.

Néhány napja hajnalban is előttem ment 3 cigány, és amerre akartam menni, ők is affelé mentek, végül egy derékszögű kanyarral kimentem a kamerázott Kárász utcára.

Itt lenne az ideje egy kis "Patkányirtásnak"!

Üdv : Egy lelkes olvasótok.

***

Ez a rasszizmus

Tisztelt Kuruc.info!
 
Magyarellenes cigányiromány egy miskolci buszon - ez az igazi rasszizmus
 
Ezt a megdöbbentő, magyarellenes feliratot egy miskolci buszon (MVK Zrt.) 2008. március 15-én volt "szerencsém" elcsípni. (424-es számú, MAN tipus, 15-ös járat)
 
Tisztelettel: egy olvasó




(Eredeti méretben ITT)