A MIÉP nagy hibája volt, hogy mindig magyarázkodott, meg akart felelni a kötelező elvárásoknak, miközben betegesen reszketett attól, hogy mit fognak mondani a gyűlöletkeltők. Ebből kifolyólag miközben hozzászürkült a többpárti diktatúrához, először megtagadta radikálisabb fiataljait (elvesztett legalább 100 ezer szavazatot!), majd - nemcsak emiatt! - kiesett 2002-ben a Parlamentből. Voltak és vannak is a mai napig radikális nemzeti politikusok, akik azt lesik: ki-milyen színű ruhába bújt, milyen póló, bakancs van rajta, mekkora a haja emberünknek, mert "Mit fog szólni a másik oldal?" Ez nem vezet sehová!
Tomcat is beleesett ebbe a hibába. Miért kell elriasztanunk magunktól azokat, akiknek elege van az elpofátlanodott cionistákból, és ha a preferált válaszlépések tekintetében "zsidópolgár-pukkasztásból" vagy meggyőződésből (ha országunkat cionisták irányítják, és vannak "vöröscsillagos kommunisták", akkor miért ne lehetnének "újfasiszták" is?) a keményebb vonalat is képviselik, de hozzánk tartoznak: a radikálisokhoz!
Tomcat is belement a zsákutcába. Közölte, hogy ne jöjjenek azok, akik a radikálisabb vonalhoz tartoznak. Ráadásul előre magyarázta kedvese származását, meg hogy honnan jön a barátja a nyáron, de ez nem kell! (Így is ráverték a "fasisztára" a terrorizmus vádját, legalábbis a közvélemény így tudja...)
Mészáros Imre, a Gój Motorosok vezetője is beleesett a műbalhéba. A mákony taknyoknak, a megélhetési szélsőséges cionistáknak nem kell magyarázkodni! Módszereik aljasok, még azt is lefasisztázzák, aki azt mondja, hogy Magyarországon nincs cigánybűnözés. Ezért ne beszéljünk mellé, hanem mondjuk ki bátran: bizony, van cigánybűnözés!
Ne védekezzünk! Támadjunk tényekkel!
A Népszava, a Klub Rádió, az ATV, az Origo, a HVG az új Demokratikus Charta háttérbázisa. A kormányzat műbalhéit Andressew Ivánok, Orosz Jozefinák, Bitter Brunók szervezik. Egészséges társadalomban ezek az emberek vezető pozíciókat a médiumokban nem tölthetnének be!
Nem szabad magyarázkodni! Nem nyugszanak az önmagukat sorstalannak hívók, bárkiről-bármit be tudnak bizonyítani - ilyen aljas rezsimben élünk. Ezért nem kellene félnie - Toroczkaihoz és Budaházyhoz hasonlóan - a Jobbiknak sem. A gyűlöletkeltők, ha akarják, bebizonyítják, hogy Bíber József Tibor, a Jobbik alelnöke részese volt 1944-ben a "roma holokausztnak", meg hogy Vona Gábor vezette 1956-ban a "hős" pártházvédők lincselését... (Erről még fényképek is előkerülnek szemtanúkkal együtt, de más fotókon, ha a cionisták úgy akarják, nyilas egyenruhában, kart lendítve menetel a Parlament felé a Jobbik...)
Nekünk, MÖM-ösöknek az a gyanús, ha valakit nem fasisztáznak le. Ne magyarázkodjunk, ne védekezzünk, ne mondjuk azt, amit ők akarnak! Mi "azok vagyunk" - főleg, ha ők mondják... Támadjuk az elpofátlanodott cionistákat - pártjaikat, médiájukat, karhatalmukat, embereiket tényekkel, magyarellenességük bebizonyításával és a kendőzetlen igazság kimondásával, mert ez fáj nekik a legjobban! Találkozzunk április 30-án, szerdán 18 órakor az SZDSZ-iroda előtt a XIV. kerületben! Támadjunk! Önvédelemből...
Kovács Géza
a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke