Ma volt módom beszélgetni egy családsegítőssel. Szóval tessék csak egy kicsit számolni, mibe kerülnek nekünk a cigánykölykök:
 
35 000 állami gondozott van, a szám nagyjából állandó. Ezeknek 99%-a ork. Az állam havonta 90 000.- Ft körül fejpénzt ad az intézményeknek, plusz minden egyes kölyöknek van bankszámlája, ahova a csp-t megkapják. Ez durván 10 000.- Ft./hó
Ami azt jelenti, hogy csak ez belekerül évi 42 milliárd forintba. Évente kb. 10% éri el a 18 éves kort, ekkor kikerül az intézetből, és kap még 2,5 millió forintot a számláján lévő pénz mellé. Ez megint évi 9 milliárd!
 
Azaz az ork népesség csak ezen a vonalon kivesz a zsebünkből 51 milliárd forintot évente, ami pénzt gyakorlatilag az ablakon dobunk ki, hiszen soha, egy fillér vissza abból nem fog térülni.
 
Kérem szépen, tessék számolni: 1,5 millió a mokka a saját nyilvántartásuk szerint (nekünk nem lehet nyilvántartani, tilos! Tehát pontos szám nincs)
 
Fogadjuk el a saját számukat, és mondjuk azt, hogy egy család átlag 6 fős, ez kb 250 000 családot jelent. Már kiszámoltá(to)k, egy ilyen család munka nélkül minimum kinyal a zsebünkből 300 000.-Ft-ot havonta. Ha ezt szintén egy évre vetítjük, akkor ez 900 milliárdot tesz ki!
 
Akkor nincsenek sehol a börtönköltségek, a gyógyellátásuk költségei, (amihez soha egy vassal nem járultak hozzá) az ingyenes etetés, iskolázás, utazás, miegyéb költségek, a rendőrségi kiadások, valamint a bűnözésük által okozott közvetett és közvetlen károk, ill. azok helyreállításának a költségei! A környezetvédelmi szennyezésük miatti kármentesítések, és a többi, és a többi...
 
Ha lehetne reális számokat tudni, vagy nyilvánosságra hozni, szerintem még előbb kitörne a balhé!
 
Nem csoda, hogy a magyar gazdaság, hála a likaödös falvédő barmoknak és a mohácsi vészeknek, úgy néz ki, ahogy!
 
Azokat meg, akik ezt az oktatási deszegregációt erőltetik, kéretik gyerekeink jövőjének a tönkretevőjeként kezelni. Nem kellenek ehhez milliós megrendelt falvédő kamutanulmányok: elég egy ilyen osztályba bemenni, vagy egy gyakorló pedagógust, érintett szülőt megkérdezni!
 
Nem elég, hogy a jelent tönkreteszik, de most a jővőnket is el akarják rabolni!


***

Az alábbi eset e héten, csütörtökön délután történt.

Két juhász (testvérek) áthajtották juhaikat a szomszédos tanyára, mert ott végezték el a hatósági állatorvos által felügyelt birkafürösztést. Végeztek a munkával elindultak a nyájjal haza. A két tanya között vagy másfél km-en az országúton lehetett csak menni az állatokkal. A kocsik jöttek mentek, lassítottak kitértek, majd mentek tovább. Mígnem jött egy "dán" házaspár, akinek a férfi tagja kérni akart egy bárányt. A juhász mondta nem eladó. Hát nem is akarok én pénzt adni azér' a szőrös bárányér", add nekem ellegelészik az udvaron. A juhász megint mondja, hogy nem adja. Többről többre a "dánt" elküldte a juhász a Q anyjába. Innentől az események felpörögtek. A "dán" férfi mobilon odarendelt mégtöbb (még 9-en jöttek egy kocsiban)"dánt", akik perceken belül oda is értek a mintegy öt km-re lévő lakóhelyükről.
Nem jöttek üres kézzel: volt náluk vascső kardszerű eszköz stb. A két juhásznál a kampósbot, ami két- három vascsöves ütés felfogása után semmivé vált. A fiatalabbik testvér miután azt a négy dánt kicsit "rendbetette", akik őt próbálták leverni, odaszaladt a testvéréhez, akit ekkor már a túlerő levert a földre. A testével próbálta felfogni a testvérére mért ütéseket. Kilenc "dán" vert két, már védekezésre képtelen embert. Dolguk végeztével, illetve mert jött egy kocsi gyorsan elpucoltak. Az érkező kocsi vezetője hívott rendőrt, mentőt stb. Két juhász el a mentővel.
Másnap rendőrségi meghallgatás. A gyengébb idegzetűek most kapaszkodjanak meg a szék karfájába: a két -óriási túlerővel és vasholmikkal megtámadott- juhászt gyanusítottként hallgatta meg a rendőrség, mert a kilenc "dán" között lett négy sérült. Most akkor kérdezem én nem szabad védekezni? Hagyni kell az embernek agyonüttetni magát? Mikor ekkora túlerővel van szemben, és azok ütik verik, hogyan védekezzen, hogy a "dánoknak" a hajuk szála se görbüljön meg?

***

Parlagfűről jut eszembe. Arról meg ne is beszéljünk, hogy százezeres nagyságrendű büntetés kockázatának tenném ki magam, ha a földjeimen csak feleannyi parlagfű tenyészne, mint egy-egy jobb cigánytelepen a "házak" körül!
(Tehát nem pénzt kapok érte, hogy kiírtsam a parlagfüvet, hanem megbüntetnek, ha nem írtom ki.)
Miért ne lehetne azt elvárni a segélyesektől, hogy legalább a saját portájukat kitakarítsák, gyomtalanítsák cserébe a segélyért? Ennek kellene lenni a minimumnak.

***

más út nincs, mit lecsökkenteni ezt a szaporulatot!

fizetni kell nekik az önkéntes kasztrálásért.
Mondjuk egy gyerek után 500ezer, két gyerek után már csak 300ezer.
A harmadik gyerek után 100ezer. De efölött semmi!
Mivel a cigók sem hülyék és tudnak számolni, ezért beajánlanék nekik még egy gyereknyi CSP-t.

Aki ezt vállalja, annak a megmaradt gyerekeit felkarolni, és az érettségiig elrugdosni.
A gyereket kiszakítani. (bentlakásos suli, nyári suli) Ugyanis minél tanultabb valaki, annál jobban fel tudja fogni, hogy emberek vagyunk és nem nyulak.
Így a következő generáció már önszántából fogja vissza a szaporulatát. Szóval csak egy generációval kéne ezt eljátszani. 10-15 év kőkemény odafigyelés.

A mostani rendszerben nem látom értelmét pénzt tolni ezekbe a családokba.
Mondjuk van három gyerek... már majdnem éhen halnak. Aztán valami hülye megtoldja a lóvéjukat 20ezerrel, és ezeknek azonnal felcsillan a szeme, hogy hát akkor belefér még egy gyerek. Na ezt nem!

vagy a másik: egy 5-6 gyerekes családnál nincs az a pénz, amiből taníttatni lehetne őket. Ezért meg kell akadályozni, hogy idáig jussanak.

A politikával ne legyen gondunk. Ahogy nő a feszültség úgy nő a Jobbik támogatottsága.
Már most látszik, hogy 2010-ben a Parlamentben lesznek. És ha ebben a ciklusban sem történik semmi, akkor 2014-ben a jobbos és a balos együtt fogja kormányra segíteni őket.

***

A hülye németeknek is vannak időnként idióta, nehezen kezelhető gyerekeik. Kiatalálták ezek a nácik, hogy akikkel nem bírnak a hagyományos módszerekkel, azt elküldik Szibáriába. Rendesen ki van ott építve minden: a gyerknek az van amit megcsinál. Nix ez, nix az. Szökni meg nem tud, mert a tajgai farkasok, medvék tesznek róla.
Bizony melóznia kell keményen, ha életben akar maradni.
Voltak erről mindenféle beszámolók itt is valahol. Hasonló campokat szerveznek az USA-ban is, de azok is rohatt nácik!
Ha valaki nem ért a szép szóból, akkor meg kell adni a lehetőséget neki hogy a természettel szemben mérje meg magát. Ha ottmarad, hát így járt...
 
Aki képtelen a normálisan szocializált közösségbe beilleszkedni, azt olyan -hozzá hasonlók-között kell idomítani, akiknél nyilvánvalóan a szokásos pedagógia, ami kultúrlényekre van kiatalálva, már hatástalan.
 
Érdekes módon az összes nemzetiség olyan iskolákat akar, ahol a saját közegében, saját tanárai oktatják... node ontopicéknak csak az jó amit ellophatnak, tönkrethetenek a máséból!
 
Azt kell tudni: itt a gyerekekről, a jövőről van szó!
 
Apropó: érdekes dolgot mondott ma egy kolozsvári csetpartner: TGM ottani muzsikuscigány famíliából származik. Meg, hogy a Ceausescu idők alatt magyarcigány létére igencsak jó dolga volt...Így viszont nem csoda, ha védi a fajtáját...
Jó lenne, ha valaki ezt le tudná csekkolni... (Kuruc.info: az garantált, hogy TGM anyai ágon zsidó.)

***

Radikális intézkedésekkel lehetne gyorsabb eredményt elérni, a jelenlegi perspektíva a biztos züllés, a kezelhetetlenség felé vezet. Ennek egyik módja lehet a szegregáció mérséklése, felszámolása, de ezt szigorúan meg kellene támogatni egyéb rendelkezésekkel. Az iskolával kapcsolatot nem tartó, az iskolakerülő, az oktatást a devianciájukkal súlyosan zavaró tanulókat ki kell emelni a közösségből. A kezelhetőbb, de problémás gyerek szüleit anyagi értelemben lehetne ösztönözni az együttműködésre, magyarul megvonni minden juttatást, amit a gyerek után kap, ha viszont együttműködő , és eredményes a dolog akár némi plusz juttatás is járhatna neki.
Lányom osztályában volt két gyerek , ötödikig nem lehetett őket megbuktatni, most mindkettő kipergett, az egyik még testnevelésből is megbukott. ( Jelzem, történetesen csak az egyik cigány) Ami gond azokkal volt hosszú évekig, ami kárt ott okoztak a deviáns, nagyrészt kezelhetetlen viselkedésükkel, azt szavakkal nehéz elmondani. Mi értelme volt ?
Most a növekvő, (zömében) a cigányság részéről hatványozottan ujratermelődő alacsonyan szocializált gyerekek fognak nyomasztó számban az iskolába kerülni a következő években. A jelenlegi eszközökkel semmiféle eredményt nem lehet elérni, a szegregáció elleni harc, egyszerűen szélmalomharc. A lányom esetében az a szerencse, hogy nem hozzájuk, hanem egyenesen a kisegítőbe buknak a zömében kezelhetetlen tanulók, így van remény egy normális osztályközösségre, oktatásra. Ha odabuknának , valszeg elvinném az iskolából. Nálunk egyébként szétszórják a cigány gyerekeket a város minden iskolájába arányosan. Lehetne eredménye, ha a kalács és korbács elvet alkalmaznánk következetetsen. A szülőt kíméletlenül rá kell kényszeríteni az együttműködésre különben semmi értelme az egésznek, illetve a problémás iskolából úgyis elviszik a szülők a gyerekeket, a megmaradó keménymag pedig egy szegregált osztállyá válik.