A foci Eb-n is felolvastatják a birka csapatkapitányokkal a nyilatkozatot, melyben a tv-nézők százmilliói előtt tesznek hitet (?), hogy fellépnek a rasszizmus ellen. Na jó, de konkrétan mit is jelent mindez?
Szóval én - európai fehér emberként - legyek toleráns azokkal, akik hol özönlenek, hol szivárognak be hazámba, egyből segélyeket és a hazájukban eddig nem ismert kényelmû szállást és higiéniai ellátást kapnak, cserébe egyfolytában elégedetlenkednek, ahelyett, hogy hazamennének?
Legyek toleráns a Pákó-félékkel, akik előbb náci karlendítéssel, majd a bukta után kemény hazudozással és - természetesen - rasszistázással vádolják az őt befogadó és eltartó országot?
Legyek toleráns a hazámat „levegőpénzért” felvásárló izraeliekkek szemben, akik olyasmivel válaszolnak, hogy „Baszd meg a karácsonyt!” vagy „minden keresztényt ki kellene irtani” vagy „felvásároljuk Magyarországot”.
Legyek toleráns a hazámat áruba bocsátó liberálbolsi hatalomgyakorlókkal és a vele egy tőről fakadó narancsos ál-ellenzékkel? Legyek toleráns a Parlamentben üldögélő, köztörvényes bûnözőkkel? Akik a bizonylati fegyelmet semmibe vehetik, bemondásra vesznek fel milliókat évente? Ha valamelyik közmagyar bizonylat nélkül ad-kap pénzt, azt egyből megfogják. Legyek toleráns a magyar vidéket, a magyar egészségügyet, közlekedést, iskolarendszert tönkretevő becstelen judeo-lakájokkal szemben?
Legyek toleráns a hazámat alulról rágó, büdös cigányokkal szemben, akik semmibe veszik a tulajdonomat, rabolnak-bûnöznek ezerrel, ami mozdítható azt viszik, magányos öregasszonyokat és öregembereket ölnek húsz forintért, gyereklányokat erőszakolnak meg, a kocsijából segíteni kiszálló tanárembert verik agyon? Hisz csak egy gádzsó volt… Megtehetik? Cserébe az agyonnyúzott magyar néptől kapott segílyért? Hogyne. És én legyek toleráns…
Legyek toleráns a világ legszebb sugárútján felvonuló, mocskos buzikkal szemben? Akik reverendába öltözve a Bibliát a lábuk közé téve élvezkednek? Azokkal a beteg deviánsokkal legyek én toleráns, akik fényes nappal homo-szeretkezést mímelve (?) vonulnak a gyönyörû úton?
Én tegyek a rasszizmus ellen?! Mit még?! És az én rasszom (fajom)? Az egészséges magyar faj, az egészséges magyar nyelv és kultúra? Azzal ki törődik? Hiszen eltûrnék én (és tûrünk is, amint évszázadok bizonyítják) sok mindent, de az én természetességemet, szorgalmamat, becsületemet ki tolerálja? Senki? Akkor mit várnak tőlem?
Nem fogom tolerálni sem most, sem soha hazám kifosztóit és árulóit! Nem, nem, soha!
Szebb jövőt!
J.