A "Magyar Demokratikus" Charta postaládákba dobált szórólapjának hátoldalán szerepel egy SZDSZ-logó, azonban a cionista gyűlöletpárt hivatalosan nem csatlakozott Elqró "Magyar Demokratikus" Chartájához, egyedül Eörsi Mátyás volt ott az alakulásánál. A korábbi beharangozásoknak megfelelően több „meglepetésnévre” is bukkant a szervezet honlapján. Mint ismert, a Szartát a napokban "aláírta" az öt éve halott Balassa Péter is.
A Reakció megkérdezte az SZDSZ központi ügyfélszolgálatát, és megerősítették, hogy a cionrasszista tolvajpárt nem járult hozzá logója használatához, egyébként sem csatlakozott a chartához.
Cionliberálisok, bal- és jobboldaliak számára egyaránt lesznek meglepetésnevek a támogatói névsorban – derült ki a Néphazugság egy korábbi cikkéből. A "pártoktól függetlennek" szánt, az 1991-es "Demokratikus" Charta eszmei alapjaira épülő mozgalmat Gyurcsány Ferenc választási csaló miniszterelnök hirdette meg a nyár eleji, adófizetői pénzekből támogatott, családellenes és magyargyűlölő buzeráns-felvonuláson történt hazafias ellenakciók után.
Szerkesztőségünk valóban több „meglepetésnévre” is rábukkant a Magyar Demokratikus Charta honlapján: az aláírók között szerepel „Rendőrrel Veretek” és „Bubi-Bubi” is.

(MNO nyomán)