Egy nemzet készül ellenállni végső pusztulásának. A 21. század elején ott tartunk, hogy a minket kifosztó, gyilkoló, lincselő, lenéző cionista és cigánycsürhe tüntetést szervez ellenünk. Tüntet a normalitás ellen, mert nem szégyelli azt állítani: kifosztásunk, szisztematikus lerablásunk teljesen rendjén való, az ellene való fellépés pedig rasszizmus és antiszemitizmus. Természetes, hiszen a tolvaj, rabló, gyilkos áldozatát gyűlöli a legjobban.

Ők a mi adónkból élnek úgy, hogy semmit sem tesznek hazánkért, nemzetünkért, közösségünkért. A legutolsó putri legkoszosabb cigánya is tudja. Ő jogosult a segélyre – a mi adónkból – ő meglincselhet közülünk bárkit, elveheti a magyar házát, lakását, életét, hisz az ellene való fellépés "kirekesztés". Cionista bábkormányunk pedig segíti őket, hisz hatalmának megszilárdításához anarchiára van szüksége. Remeg már a talaj a tolvajkormány lába alatt és most beveti a „biológiai fegyvert”, a pigmentbombát. Bűnöző cigánycsőcseléket vonultat fel fővárosunk utcáin, hogy ijesztgesse a magyart. Az üzenet pedig egyértelmű: „visszavesszük az utcát is tőletek, lám, itt vannak a mi embereink, a mi hadseregünk!” Ha nem is tudtuk megbuktatni a modern kori történelmünk legkártékonyabb kormányát, 2006 óta egyértelműen miénk volt az utca. Az utca, mint politikai és mint a nemzeti erőket eggyé kovácsoló tér. Ezt akarják most elvenni tőlünk, hogy hangunk se zavarja őket, hogy ne szűrődjön be a Fehér Ház szobáiba, ahol épp hazánk kiárusítását tervezik és intézik. Akárcsak az ötvenes években, mikor szervezett ávósbandák járták a falvakat, hogy Rákosiék utasítására „lesöpörjék a padlásokat”, most a cigányokhoz, a bűnőzést génjeikben hordozó pribékekhez fordul a cionbolsevista hatalom. Félnek, kapkodnak, és egyre agresszívabbak. Tudják, hogy közeleg az el- és leszámolás ideje, ezért nekik már semmi sem drága, semmitől sem riadnak vissza, hogy Izrael előretolt akcióegységeként megerősítsék a cionista diktatúrát hazánkban. Velük szemben vagyunk, leszünk mi, akiknek semmi sem drága, akik már semmitől sem riadnak vissza, hogy mindezt megakadályozzák. 2006 ősze után, az utcán megszületett Nemzeti Ellenállás talán legfontosabb eseménye következik ma délután. Nincs mitől félnünk és nincs hova hátrálnunk! Percről percre, a legfrissebb legalul.
14.00: A budapesti Olimpia parkban alig néhány száz cigánybűnöző gyűlt össze, hogy a „cigányság történelmének legnagyobb rendezvényén” tiltakozzon a szélsőségesség ellen. Ezalatt értik, hogy a rablás, gyilkolás nem legális, és ők azzá szeretnék tenni. A Magyar Nemzet újságíróit nem engedték be a körbekordonozott parkba, hisz „nem szerepelnek a vendéglistán”. Akkor most ki a kirekesztő, tehetnénk fel ezredszer is a kérdést, ha nem tudnánk a választ. Persze könnyen elképzelhető, hogy a Kolompár „köztörvényes” Orbán rablásaival foglalkozó Magyar Nemzet elleni kicsinyes bosszúról van szó.
14.30: A Hősök terén folyamatosan gyülekeznek a hazafiak, körülbelül ezer cigány szemlélődik. A Clark Ádám térre főleg cigányok és nyugdíjasok érkeznek, akik a Lánchídon át vonulnak majd a Kossuth térre. Ugyancsak a Clark Ádám térre felállítottak egy kivetítőt, dehogy minek, az rejtély. Feltűnően sok kopasz alak mászkál, fülében rádióval, megkülönböztető jelzés nélkül. Őket vajon külföldön képezték ki? A Belváros szívét gyakorlatilag körbekordonozták, valószínűleg a fémtolvajok számára kívántak paradicsomi állapotokat nyújtani.
15.20: A Clark Ádám téren Oláh Ibolya nevéhez méltón cigányokat szórakoztat. Az Olimpiai parkban felszólalt Kende Péter zsidó álíró is. Kiderült, hogy a cigányok nem merik kiengedni gyerekeiket az utcára, mert félnek a fasisztáktól. Igaz ugyan, hogy a gyerekbűnözésben is magasan vezetik a statisztikát a pigmenttúltengésben szenvedők, de a tények nem zavarják a cionistacigány csürhét. Ugyancsak ezen a helyszínen elhangzott egy kérdés a színpadról: „Cigányok vagyunk?”. A tömeg hangos „igen”-nel válaszolt. A következő kérdésre, hogy „magyarok vagyunk?” már nem volt ilyen egyértelmű a válasz. Mi eddig is tudtuk, ők most bevallották. A Kossuth téren rendőrök igazoltatnak.
A Hősök terén egyre több helyen tűnik fel a nemzeti lobogó, illetve az Árpád-sávos zászló is. A létszám egyre nő, a rendőri készültség nem túl látványos, kisebb csoportokba verődve szemlélődnek az ávósok.
 16.00: A Hősök terén Zagyva Gy. Gyula köszönti az egybegyűlteket, készülődik a Romantikus Erőszak zenekar.

16.00: A Clark Ádám térről a cionisták a Kossuth térre érkeztek, ahol elvegyültek az OCÖ rendezvényéről érkező cigányokkal. Megtalálta zsák a foltját, buckaalakó a kaftánost, így indulhat a közös rettegés-szeánsz.
16.15: Hősök tere: Kakuk Attila (MÖM-elnök) azzal kezdte beszédét, hogy a kuruc.info az NBH megbízásából akadályozta meg botránykeltéssel, hogy Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom is felszólaljon, de mégis itt a möm.  (Arról nem beszélt a magyar nyelvvel gyakran hadilábon álló, drága és ultrasötét elnök úr, hogy amíg ki nem derült Kovács Géza spicli múltja, fenntartások nélkül hoztuk le közleményeiket. Vajon azt is titkosszolgálati nyomásra tettük volna? Nevetséges vád, jobb lenne Kucu múltját tisztázni, - bár az aligha megy, miután maga vallotta be egy interjúban - utána új alapokról kezdve építkezni. A MÖM-re igen, spiclikre pedig nincs szükség, spiclivédőkre sincs, akik a Kucu spicliségét bizonyító dokumentumra válaszul semmi mást nem tudnak felhozni, mint, hogy neeemneeem, a kuruc.info az ügynök, a Kucu meg a haverom és kész.Tipikus csurkista tempó, Kakuk ex-MIÉP káder és újabban lapunk vélt szerkesztőit nyilvánosság előtt találgató, tehát  de facto ÁVH-s spicli ezt a módszert a jelek szerint jól elsajátította - a szerk. megjegyzése). Üdvözölték a szurkolókat, akiktől szerinte a hatalom talán a legjobban fél. Ezentúl felhívta a figyelmet rá, hogy a Fideszre és Orbán Viktorra nem érdemes várni, hisz a múltkor egyik képviselőjük kifejtette, hogy a magyar társadalom ugyanúgy fél a Magyar Gárdától mint Gyurcsányéktól.
Morvai Krisztina szerint elegünk van a "magukfajtákból", akik az elmúlt két évtizedben szétlopták a nemzeti vagyont. A termény és a színesfém szabadon lopható, ez ellen nem chartáznak. Toroczkai László szerint ez az ország nem Kolompáré, nem is Gyurcsányé hanem a magyaroké. (a Szent Korona Rádió tudósítása nyomán)
17.00: A hazafiak elindultak a Szabadság térre.
17.30: A tömeg már az Oktogont is elhagyta, sok közöttük a fiatal.
18.00: Nem nyugszanak a zsidók. Iványi Gábor cionista állelkész a Parlament előtti beszédében kifejtette: „a Turul egy dülledt szemű mesebeli tojószárnyas”. Na ja, a Szent Korona micisapka, ezt is tudjuk és vérünkbe ivódott balkáni közönyünkkel már el is megyünk az ilyen sértések mellett. Azaz a birkanyáj többsége elmegy, mi viszont nem hagyjuk szó nélkül. Tessék: a kipa pedig egy maszturbációs segédeszköz, azok viselik, kiknek a nemi szervük a nyakukra nőtt.  

18.30:
A Szabadság térre érkező hazafiak, az előzetes programnak megfelelően cipőket kezdtek bedobálni a szovjet szörnyemlékműhöz. Repült egy-két üveg, meg kavics is, ám ez még nem lett volna ok arra, hogy a rendőrség ész nélkül kezdjen el könnygázgránátokat lőni a tömegbe. Jelen pillanatban az Arany János utca és a Bajcsy-Zsilinszky sarkán merevedtek meg a frontvonalak, de a Belváros mellékutcái is megteltek a szétszóródott hazafiakkal. Meg nem erősített hírek szerint a Szabadság téri református templomba bemenekülő hazafiak közé is könnygáz gránátot lőttek be az ávós pribékek. Gyakorlatilag senki nem tudja, hogy miért kezdett el oszlatni a kékruhás majomsereg, valószínűleg ezt még ők sem tudják. Viszont szemmel láthatóan élvezik, ahogy az őket eltartó adófizetőkkel katonásdit játszanak.
18.35: Valóban, a Hazatérés templomába beszorult hazafiakat távozásra szólítja fel a rendőrség. Egy páran engedelmeskedtek, a többség azonban okosan kivár.
18.40: Az Arany János utcánál a metró már több órája nem áll meg, extra erős könnygázt vetettek be a rendőrök, akik most a Podmaniczky utca felé tartanak, egy vízágyú pedig a Deák tér felé igyekszik. Itt tartunk most. Az ÁVH, engedelmeskedve a cioncigány csürhe óhajának oszlatásba kezdett.
19.00: Kezd össszeállni a kép. Gyakorlatilag a semmiért kezdtek el őrült módjára könnygázgránátokat lövöldözni a zsaruk. Mindenféle előzetes felszólítás nélkül kezdtek el oszlatni egy szabályosan bejelentett tüntetést, tehát újabb milliós kártérítésekre számíthatnak a meghurcolt hazafiak. A Hazatérés templománál patthelyzet van kialakulóban, a biorobotok a tüntetőket várják, ők pedig nem akarnak kijönni. Az ÁVH tagadja, hogy könnygázgránátot lőtt volna Isten házába, tehát a vád igaz.
19.30: Az Oktogonig szorították vissza a hazafiakat, ahol most két ávóssorfal áll szemben harcosokkal: az egyik az Andrássy úton áll, a másik pedig a Teréz körúton.
19.50: Polgárháborús hangulat és készültség fogadja az arra járókat az Andrássy út Oktogon és Hősök tere közötti szakaszán. Az Izabella és a Szondi utca sarkán hatalmas szeméthalom és kiborult kukák körül állnak rendőrautók és járókelők. A Podmaniczky utca és a Körút sarkán komoly ÁVH-s készültség van - derül ki az MNO helyszíni tudósításából  
20.10: Úgy tűnik, véget ér a ma esti harc. Nagyobb hazafias csoportok már nincsenek a Belvárosban. Eddig nyolc hazafit állítottak elő, de az ávósok szóvivője szerint ennél biztosan több lesz, mert „folyamatosak az elkapások”. Azaz a droidok embervadászatot tartanak a mellékutcákban, jó lesz vigyázni!
20.30: Véget értek a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett demonstrációból kiindult harcok, a rendőrség jelenleg összesíti a károkat és az előállítottak adatait. Tafferner Éva, a fővárosi ÁVH szóvivője elmondta: este nyolc óra körül még tart az elfogott rendbontók számának összesítése.
(Kuruc.info)