Tisztelt Kurucok !

A magyar állattenyésztők és gyümölcstermesztők után a gabonatermesztőket is kifosztják a zsidók. Néhány nagy kereskedelmi cég kibérelte gyakorlatilag a teljes gabonatároló kapacitást. Az egész országban. A tárolók konganak az ürességtől. A megtermett gabonát nincs hol raktározni.
Miért nem kereshetnek a termelők más kereskedelmi cégeket ? Akik kibérelték a tárolókat, lekötötték a MÁV teljes gabonaszállító kapacitását is. A gabonát nincs mivel elszállítani. Több millió tonna búzát, kukoricát nem lehet közúton nagy távolságra szállítani. Hová vezetnek a szálak? Az ócskavasként beolvasztott 2000 vagon gabonaszállító vagon volt. Profi módon megszervezett kifosztás: megakadályozzák a termelőt, hogy a gabonát tárolja, elszállítsa, másnak adja el. Valamelyik szadeszes főpatkány, talán Kuncze mondta : „Van az SZDSZ-nek agrárpolitikája, de azt nem kötjük a parasztok orrára.” Ez lehetett az az agrárpolitika. A kukoricát jelenleg az önköltségi ár kevesebb, mint feléért, 10,000, Ft/tonna áron lehet eladni. Az európai árakat kialakító amerikai kukorica ára most kb. 160 dollár tonnánként, 32,000, Ft/tonna. Hol van ilyenkor Karsai ? Bár neki a haverok biztosíthatnak normális értékesítési lehetőséget…
A magyar gazda csak dolgozzon, szántson, vessen, gondozza a növényeket, arasson, de a termést azért adja csak oda ingyen a zsidóknak, a cigányoknak, meg a tolvaj politikusoknak. Hová jutott ez az ország ? A magyar ember rabszolga a saját hazájában.
Szentségtörés számomra, amit most írok : a tűzifa ára kétszerese a kukoricáénak, fűtőértéke ugyanakkora, a szénről vagy gázról ne is beszéljünk. Aki teheti, fűtsön kukoricával, olcsóbb, és azzal sem a zsidókat hizlalja.

Egy alföldi

Sziasztok!
Vajdaságban a parasztok már kukoricával fűtenek ugyanilyen okból.
A "szerb" kormány tavaly exporttilalmat vezetett be a gabonára az aszály miatt úgymond, de mai napig nem oldotta fel, pedig az oroszok megvennék.
Néhány zsidó éceszberger tavasszal ott is kibérelt minden tárolókapacitást, persze hitelre, és most nincs hova tenni a termést.
(Olvasó)