Idén is kapható a nagysikerű Trianon-naptár, amelynek megvásárlásával a Trianon Múzeumot és hirportálunkat is támogatja!
A Külső-Magyarország tájai 2009-es kalendáriuma mellett idén A Magyar Betyár falinaptár is kiadásra került.

A csodálatos naptárak darabára 2700 forint, párban megrendelve viszont csupán 4500 forintba kerül a kettő. (Csak különbözőeknél érvényes, pédául 1-1 vagy 5-5 vagy 10-10 db Külső-Magyarország és Magyar Betyár.)

A megrendeléseket a hirdetes(kukac)kuruc.info cimre kérjük elküldeni.

A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesitőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesités helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a határon kivüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse, mint belföldre. Kérésre ezeknek az összegét megküldjük.)
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.
Sok ezer ember rendelt már rajtunk keresztül, amit ezúton is köszönünk, hiszen a vásárlással hirportálunk fennmaradását is támogatja!


Ízelitőül pedig néhány oldal a gyönyörű és igényes kiadványokból: