A mai Magyar Nemzet papírváltozata (a szintén korrekt Magyar Hírlaphoz hasonlóan; természetesen a ballib lapokban, a TV-k legtöbbjéhez hasonlóan, még csak meg sem említtetett az esemény) nagyon korrektül beszámolt Nóri tegnapi eltemetéséről. A cikk egy részlete:

"Közben Kiskunlacházán valakik a helyi Sztojka család nevében szórólapot terjesztenek. A papíron az áll, hogy a família tisztázása érdekében keresik H. Nóra gyilkosait, a nyomravezetőnek pedig egymillió forintot ajánlanak fel. Répás József polgármester ezzel kapcsolatban azt mondta, ismeri a szórólapot, bár nem tudja, hogy ki terjeszti azt. Arról nem is beszélve, hogy felfoghatatlan, honnan van egymillió forintjuk - jegyezte meg."

Téyleg: honnan van? Segílykébű'? Akkor arra igazán nincs is szükségük, hiszen - ezek szerint - szépen félre tudtak rakni belőle. Esetleg rablásból, betörésekből? Ugyan, hova gondolunk! Munkából? Van rendes, adózó, bejelentett munkahelyük? Ez vicc? Hogy lehet az, hogy ők mellényzsebből? Egy átlagmagyar is meg tudná mindezt tenni? Nagyon-nagyon kevés...

Az APEH, a szociális hivatal, a rendőrség vajon miért nem néz körül egy ilyen szórólapozás után, és miért nem kérdez rá a pénz eredetére?