A kiadvány a hirdetes@kuruc.info címen rendelhető meg. A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, és a rendelt mennyiséget. A könyvajánlót a cikk alján olvashatják!
Ára: 1890 Ft + postaköltség (494 oldal)
A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesítőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesítés helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a gúnyhatáron kívüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse is lehet, mint belföldre.)
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.
Sok ezer ember rendelt már rajtunk keresztül, amit ezúton is köszönünk, hiszen a vásárlással hírportálunk fennmaradását is támogatja!