Kedves Olvasóink!
Nagyon köszönjük azt a sok hasznos információt, írást, észrevételt, amit elküldenek szerkesztőségünknek, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy sajnos ezzel együtt sok ökörséget is kapunk. Már leírtuk párszor, hogy a körlevelek (legalább) 99%-a súlyos hülyeség, "injekció", hazugság, ezért ne továbbítsunk semmilyen effélét - legyen az eltűnt gyerekről vagy zsidó ármányról szóló írás.
Naponta tucatnyiszor kapjuk meg azt a legújabb őrültséget, hogy mikrochip van a sertésinfluenza elleni oltásban, egy mini winchester, ami segítségével távolról (értsd: Izraelből) tudnak majd irányítani minket. A "zseniális" leleplező írásban az is olvasható, hogy ennek segítségével több milliárd (sic!) ember kiirtását tervezik a zsidók, aki pedig megtagadja az oltást, azt koncentrációs táborba fogják zárni az USA-ban, amiből máris hipp-hopp több százat felállítottak - nos, úgy látszik sokaknak elveszett a józan paraszti esze és a realitásérzéke, hogy ilyeneket bevesznek, ráadásul küldözgetik többek között nekünk is. Bár tény, hogy hazánkban, Abszurdisztánban elég furcsa dolgok is megtörténnek a közéletben, de attól még nem kell azt vízionálni, hogy a Hold is csak egy NASA-trükk.
Már lassan évek óta kering például az a körlevél a világhálón, hogy eltűnt Rácz Vivien (ismertetőjegyei: "fehér fogú és barna hajú lány") - ami szintúgy kitaláció, már többször megcáfolták.
A legújabb levél szerint már mosdóba sem mehetünk egyedül, mert még a végén a vécékagylóból feltör a Moszad és kioperálja a szerveinket. Szintén több körlevél szerint vigyázni kell az áruházakban is, ahol lopják a fiú gyermekeket, elviszik a mosdóba, leborotválják a fejét és nőnek öltöztetik. Nos, igen, efféle röhejes baromságokat kapunk meg naponta azzal a szöveggel, hogy ezt mindenképp hozzuk le, hogy sokan értesüljenek erről a veszélyről, mert a média elhallgatja. Alább egy újabb megmosolyogtató darab, ami a fiókunkba érkezett.
"A szervkereskedelem rendkívül jól működik, hagy említsek egy két magyarországi esetet amit hallottam/láttam (Hallotta a olvasó és nem látta egyiket sem, tegyük hozzá rögtön az elején - a szerk.): Egyik ismerősöm mesélte, hogy az ismerőse (Ezek a biztos források :-) - a szerk.) bement az Ázsia Centerbe a barátjával, a lány elment WC-re, a barátja kint várta, majd 10 perc után elment cigizni.
A lányt soha többet nem látta a barátja csak kibelezve ledobva a szemétledobón (Ha ilyen valaha megtörtént volna, ezen csámcsogna húsz évig a Blikk és a többi bulvárlap - a szerk.). Kiszedték a belső szerveit és ledobták, mert egyedül ment el WC-re (Szomorú, de ezek szerint aki egyedül megy vécére, annak kiveszik a szerveit. Hm, talán ezért szoktak a lányok többen menni, tán tudnak valamit? - a szerk.) . Ne menjünk el sehol egyedül WC-re, kivéve otthon! (Mint a fentiekben írtuk, mi ezt sem javasoljuk, mert a vécékagylóból könnyedén feltörhet egy robot (Made in Israel felirattal), és míg mi az egyik pillanatban szolidan pottyantunk, a Moszad robotja már ki is operálta a szerveinket - a szerk.) És mindig legyen nálunk biztonsági felszerelés (pl. paprika-spré, 8 cm alatti kés), ha nem akarunk az ő sorsára jutni. (Mindenképp fokhagymafüzérrel a nyakunkban menjünk a mosdóba, mert azzal elijesztjük a szellemeket - no meg a zsidókat is, tehát két legyet ütünk egy csapásra - a szerk.)

Vagy van egy másik.
Az út mellett áll egy autó (Skoda). Megáll mellette egy fekete A8-as AUDI (összesen 2 volt, konvojban mentek, de csak egy állt meg), kirángatják a Skoda utasát a FEKETE bőrű emberek, lekötözik bedobják a hátsó ülésre és elkezdenek száguldani a másik sávban, ezzel megelőzve a sort, majd lemennek a másik audival egy mellékutcán. Cigányok, vagy zsidók. (Ki más lehetne? - a szerk.) Vélhetően a szerencsétlen ember már nem él! Védjük meg magunkat, ne legyünk minden szempontból palesztinok!!!"
Magyari Gábor - Kuruc.info