Tapossa, szúrja, vágja!
Mi is ez az egész?
Unja, hogy nézi a TV-t, olvassa az újságot és mindenhol a politikusoknak nevezett népnyúzók vagy "CELEBEK" képét látja? Mi jut az eszébe? Ha szereti őket, akkor itt az alkalom, hogy egy kicsit elkényeztesse kedvenceit. Vagy ha meghallja a nevüket, hangjukat, akkor kinyílik a bicska a zsebében vagy összerándul a gyomra? Nekünk is, de fizikailag nem tehettünk semmit ez ellen - eddig.
MOST MÁR IGEN!
Hogy hogy?
Ez a "CELEB-BABA" igazából egy "VOODOO" BABA.
Hogy mire is jó?
Ezzel a babával akár egy terápia részese is lehet, ami segít megőrizni az Ön lelki békéjét. Egyszerűen vegye elő, amikor már nem bírja tovább cérnával, ami naponta éri, és nyilvánítsa ki az érzéseit! Legyen az pozitív, vagy negatív: szeretgetheti, csiklandozhatja, becézheti, puszilgathatja őket - vagy szurkálhatja, fojtogathatja, falhoz vághatja, megtaposhatja, de akár le is köpheti. Nem buzdítunk senkit semmire, mindenkinek szabad akarata van.
A babák ára 1400 Ft + postaköltség, amelyek a hirdetes@kuruc.info címen rendelhetők meg. A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, a kívánt termék nevét, és a rendelt mennyiséget. Bővebb információk a rendelésről a cikk alján.
Néhány tanács a használati utasításból:
A babát ne tegye a napra, nem szereti!
Ne tegye mikróba!
Ne tegye sütőbe, serpenyőbe!
Mosógépben nem tudni mi történik: kizárólag csak saját felelősségre!
A hűtőszekrénybe csak akkor helyezze, ha tényleg hűvösre szeretné tenni!
(Ennek a babának a valódi vuduhoz és a fekete mágiához természetesen semmi köze nincsen, csupán egy játék.)


A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesítőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesítés helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a határon kívüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse, mint belföldre. Kérésre ezeknek az összegét megküldjük.)
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.
Sok ezer ember rendelt már rajtunk keresztül, bízunk benne, hogy elvárásaiknak maradéktalanul eleget tettünk - és erre törekszünk a jövőben is.