A Tel-Aviv 2 valamelyik barom műsorában tegnap este elhangzott a következő kijelentés: 2009 legszomorúbb eseménye Michael Jackson halála volt. Persze nincs mit csodálkozni a cionista tévécsatorna mérhetetlen érzéketlenségén: a Tel-Aviv 2 számára ugyanis a gázai háború során legyilkolt 1400 palesztin, valamint az elmúlt évben lemészárolt sok ezer afgán, pakisztáni, iraki, szomáliai még csak említésre sem méltó.
Pedig a tisztán látó és becsületes emberek szerte a nagyvilágban pontosan tudják, hogy az elmúlt esztendő legszomorúbb, legszörnyűbb eseménye a zsidó terrorállamnak a Gázai övezet ellen intézett támadása volt, melynek során az agresszorok tiltott fegyvereket (például foszfombombát) is bevetettek, polgári személyeket gyilkoltak le, és iskolákat, lakóházakat, kórházakat, mecseteket bombáztak.
Levonható a következtetés: a Tel-Aviv 2 egy rasszista csatorna, mivel irányítói és a szerkesztői egy néger amerikai énekes életét többre értékelik több tízezer muzulmán életénél. Másról is szó van természetesen: folyik a gójok hülyítése, hogy lehetőleg kavarodjon össze minden a fejükben, ne tudjanak különbséget tenni fontos és kevésbé fontos események közt, és egyáltalán, minél több az ostoba, tájékozatlan ember a világon, a választott nép fiai annál inkább nyeregben érezhetik magukat.
A Tel-Aviv 2, meg a hozzá hasonló cionista szennycsatornák megszüntetése nélkül aligha talál magára valaha is a magyar nép.
Perge Ottó