Az alábbi tájékoztató érkezett szerkesztőségünkbe:
Az előrejelzések szerint hazánkban jövőre tovább mélyülhet a gazdasági és morális válság. Talán soha nem volt még akkora szükség a kis közösségek építő munkájára, mint várhatóan a 2012-es esztendőben. A már működő és újonnan alakuló nemzeti műhelyeknek óriási szerepük lesz abban, hogy hazánk átvészelje azt a korszakot, amelyben meg kell küzdenie Kárpát-medencei megmaradásáért.
Szavak helyett most tettekre van szükség – mondta Radányi-Kovács Tamás, a Vas Vármegye Szövetség elnöke decemberi alakuló ülésükön, majd hozzátette: akik hisznek még egy jobb és élhetőbb Magyarország megvalósításában, azon honfitársaimnak közöttünk van a helye!
A Vas Vármegye Szövetség kiemelt céljai között szerepel a fiatalság erkölcsi és szellemi analfabetizmusának felszámolása, valamint a kiszolgáltatottság hálójában tengődő időskorúak védelme és megsegítése. Radányi-Kovács Tamás elmondta: jövőre a megye több városában, majd később a kisebb településeken is szerveznek kulturális rendezvényeket, de lelkes csapata attól sem riad vissza, ha az idősebb korosztály háztáji munkára hívja őket.
A Vas Vármegye Szövetség várja soraiba a lelkes, tenni akaró vasi hazafiakat!
Jelentkezési lehetőség:
Radányi-Kovács Tamás:
+36205162280