Hivessy László szerkesztőségünknek küldött levelében meséli el a tegnap történteket:

Hivessy László
Tegnap este a Jobbik 23. kerületi, fogyatékkal élő elnökére támadtak a romák. Azaz rám. Leköptek és megfenyegettek. Éljen a békés együttélés!
Az történt, hogy a kedves szomszédaim, jó szokásukhoz híven, ismét olyan hangerővel hallgatták a zenét, és különösen a mélynyomót, hogy nem lehetett megmaradni a házban. A feleségem már 5 éve nyugtatókon él emiatt, ami hosszú távon egészségkárosodáshoz vezet.
Most úgy döntöttem, itt az ideje, hogy végre a sarkamra álljak, és megvédjem a családomat. Kihívtam a rendőröket. Gondoltam, most már idegeskedjenek ők egy kicsit, ne csak mi. A rend őrei szinte el sem mentek, amikor valaki elkezdte verni a redőnyt. Kinéztem, hogy kiderítsem, mi ez az égtelen lárma. Hát a szomszédság várt az ablakban kiabálva, szitkozódva mindenféle rohadt nyomoréknak, rohadt magyarnak elhordtak, miközben időnként leköptek. Az egyik már majdnem benyúlt az ablakon, hogy megverjen, de szerencsére ez nem történt meg.
Ezután újra kihívtam a rendőrséget, és megtettem a feljelentést becsületsértés miatt. Természetesen a rendőrök megint átmentek. Az előbbiek miatt az adrenalin az egekbe szökött, és nagyon megijedtem, hogy megint visszajönnek, és akkor már verekedés lesz. Ezért áthívtam néhány barátot, hogy biztonságban tudjam a családomat. Sajnos én magamat sem tudom megvédeni ilyen helyzetben. Szerencsére most nem történt újabb atrocitás, de folyamatosan félelemben fogunk élni, várva, hogy mikor esnek nekünk. Nem vagyok nyugodt. De most már ezt a meccset végig fogjuk játszani. Meg fogják tanulni az együttélés alapvető szabályait, ha beledöglünk is.
(Kuruc.info)