Legalábbis Amerikában. Abban az Amerikában, amely a nagy testvér, minden atlantista fideszes példaképe, igazodási pontja és istene, olyannyira, hogy még háborút is viselünk a kedvéért, közben aggódva lessük minden szavukat, melyet rólunk kiejtenek, s a kormány legnagyobb dicsősége az, ha valamelyik tagja kijuthat oda ülepet tisztogatni.

 
Hát ha ennyire szeretni- és követnivaló ország, miért nem próbál még jobban igazodni hozzá pártunk és kormányunk? Mert ki merné azt állítani, hogy az az Egyesült Államok, melynek egy néger az elnöke, rasszista? Ki állítja azt, hogy a rasszokat is feltüntető bűnügyi statisztikájuk valamelyik népcsoport ellen irányul? Mert minálunk ezt mondják a cigányok és a fideszesek. És ki állítja Amerikában, hogy a cenzúrázatlan honlapok csak a zsidók és cigányok ellen irányulnak? Hiszen zsidók, cigányok, négerek és mások is létrehozhatnak ilyen oldalakat, ezt jelenti a szólásszabadság. Igaz, nálunk is javában működnek antimagyar zsidó kiadványok, mióta ránk tört a demokrácia... Csak hát azokat senki sem akarja betiltani, lekapcsolni, mert a működésük immár természetessé vált, s közben akkora lett a hatalmuk, hogy már ők követelik nap mint nap a hazafias oldal hangjának elnémítását.
Mint ahogy az is természetes már nálunk, hogy a soha senkit pofon nem vágó, fegyverrel nem rendelkező Magyar Gárdát betiltják, tagjait a mai napig üldözik, Budaházyékat fülkeforradalmi egyetértésben tartják két és fél évig előzetesben, miközben a nyíltan fegyverkezésre felhívó, gyilkossági kísérletért is büntetett cigánybűnözőt már szabadon is engedték - s első nyilatkozatában a taxisblokádhoz hasonló akciók megszervezését helyezte kilátásba. Ezért kell hát eltiporni a "szélsőségeseket", mert rámutatnak e magyarellenes kettős mércére...
Alább olvasható a Magyar Hírlap interjújának portálunkra vonatkozó része:
– Egy oknyomozó portálnak, az Átlátszó.hu-nak kellett kinyomoznia, hogy kik állnak az újnyilas Kuruc.info portál mögött. Azt is írták, hogy egy központi utasításra hivatkozva az összes rendőrkapitányság elutasítja az uszítás, rágalmazás miatt tett feljelentést, mondván, nincs meg a tulajdonos.
– Azt hiszem, itt óriási félreértések vannak. Ha bűncselekmény történik, a rendőrség minden esetben nyomozást indít. Egyébként meg nem gondolom, hogy a portál derítette volna fel a tulajdonos személyét. Ám ne felejtsék el, hogy egy amerikai állampolgárról van szó, és mint tudják, a Kuruc.info terhére rótt visszaélések az Amerikai Egyesült Államokban nem számítanak bűncselekménynek, hanem a szólásszabadság részét képezik.
(Forrás: MHO)
Kapcsolódó: