A Médiahatóság és a Médiatanács után a Fővárosi Ítélőtábla is helyt adott a Jobbik kifogásának a Hír Televízióval szemben.
A csatorna még a kormányátalakítással kapcsolatban "felejtette el" közölni a Jobbik, illetve Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatójának anyagát, miszerint nem személycserékre, hanem gazdasági fordulatra és az egykulcsos adó bevezetésére lenne szükség az ország érdekében.
A Hír TV szerint ezek az információk nem voltak annyira fontosak, mint az MSZP és az LMP közhelyei, amelyeket természetesen leadtak, a nemzeti párt álláspontját viszont nemes egyszerűséggel kihagyták. A televízió jogi képviselője a bíróságon elmondta, hogy szerinte a Jobbik álláspontja nem a kormányátalakítással volt kapcsolatos, sőt ilyen erővel a párt akár a kutyatenyésztésről is beszélhetett volna, ám ez a gyenge próbálkozása nem hatotta meg a bíróságot. Az Ítélőtábla végzése alapján a Hír televíziónak eleget kell tennie a Jobbik és a hatóságok kérésének, és közölniük kell a kimaradt álláspontot. Az ítélet jogerős.