Újabb magyarellenes tüntetésre készülnek a metéltek és hitgyülis szolgáik - örmény támogatással, fideszes-MSZP-s részvétellel
A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány vasárnap 15 órára tömegtüntetést szervez Budapesten a Kossuth térre Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő nyilas szellemiségű parlamenti felszólalása elleni tiltakozásul, amelyhez a Hit Gyülekezete is csatlakozik – áll a cionista szekta közleményében.
"Egyházunk várja minden jó érzésű ember, civil szervezet és demokratikus párt csatlakozását a tüntetéshez. A kezdeményezést támogatja a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, az Élet Menete Alapítvány, az Országos Örmény Önkormányzat, valamint a Magyar Nők Szövetsége" – írják a zsidóbérencek.
Facebookon az alábbi meghívót terjesztik:
Zoom
Frissítés: Ellentüntetés szerveződik, ugyancsak Facebookon:
Zoom
2. frissítés: Ott lesznek Lúdmilláék is
Csatlakozik az Együtt 2014 is a vasárnapi tüntetéshez, amelyet a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány szervez Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő hétfői parlamenti felszólalása miatt.
Az Együtt 2014 Választói Mozgalom közölte, "a leghatározottabban elutasítják a gyűlöletkeltés, a rasszizmus és az antiszemitizmus minden megnyilvánulását, a minap a magyar parlamentben azonban olyan szavak hangzottak el, amelyeket egyetlen modern jogállam parlamentjében sem lehetett volna elmondani, mert törvényi és erkölcsi tiltás alatt állnak". "A gyűlöletbeszéd és a kirekesztés nem politikai kérdés, hanem élet és halál kérdése minden olyan nemzet számára, amely békében akar élni" - írják.
Az Együtt 2014 szerint "a kirekesztés elleni következetes fellépés minden demokrata és minden tisztességes ember számára erkölcsi parancs, ezért csatlakoznak a vasárnap délutánra szervezett demonstrációhoz".
3. frissítés: Ismét összefújta a szél a cionista szemetet: Rogán a komcsikkal tüntet az izraeli ügynökök védelmében
A Fidesz frakcióvezetője, az MSZP elnöke és a volt miniszterelnök a jobbikos Gyöngyösi Márton hétfői kijelentése ellen fog fellépni a Kossuth téren vasárnap délután 15 órakor - olvasható a Hit Gyülekezete tévéjének honlapján.

"A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány által szervezett vasárnapi tüntetés soha nem látott széles összefogáshoz vezetett Magyarországon. A politikai paletta három különböző oldaláról, a közvéleménykutatási adatok szerint a három leginkább támogatott politikai erő képviselői szólalnak fel a szélsőjobb ellen a Kossuth téren. A Fidesz részéről Rogán Antal frakcióvezető, Belváros polgármestere fog beszédet mondani, az MSZP részéről Mesterházy Attila pártelnök, az Együtt 2014 mozgalom részéről pedig Bajnai Gordon volt miniszterelnök, a Haza és Haladás néven bejegyzés alatt álló egyesület elnöke szólal fel. Beszédet mond Ungvári Tamás, a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kuratóriumi elnöke is" - adják hírül a hitesek.

Rogán már jól ismeri a tetűhintások végbélnyílásait

A tüntetésen fellép Hernádi Judit és Somló Tamás zenész is, a rendezvény moderátora Bombera Krisztina lesz.
4. Volner: A megfelelési kényszer nagykoalícióba kovácsolta a Fideszt az egyesült baloldallal
De így legalább mindenki tudhatja, hogy ki kivel van:
Pénteki frissítés: Újabb örömhír: a NEM aktivistái már a rabruhát is önként magukra húzták
Rabruhába öltözött zsidók szórólapoztak a Blaha Lujza téren, a vasárnap délutáni nagykoalíciós tüntetést hirdetve.



2. frissítés: Áládár népe is megy tüntetni
Négy cigány szervezet sárga csillag és barna háromszög viselését kéri azoktól, akik megjelennek vasárnap a fővárosi Kossuth Lajos téren azon a demonstráción, amelyet a jobbikos Gyöngyösi Márton hétfői kijelentése elleni fellépésül kezdeményezett a Facebookon a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány.
Horváth Aladár, a Polgárjogi Mozgalom vezetője, Zsigó Jenő, a Roma Parlament elnöke, Váradi Gábor, a Miskolci Cigány Önkormányzat elnöke és Orsós István, a Gilvánfai Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke által aláírt, pénteki keltezésű levélben, amelyet az MTI-hez is eljuttattak, kinyilvánították szolidaritásukat a zsidó néphez, kultúrához, valláshoz tartozó emberekkel és közösségeikkel. Hozzátették: "szövetségesek a fasizmus visszaszorításában, a fasiszta ideológia kiirtásában" a parlamentből, önkormányzatokból, tömegmédiából.
SZOMBATI FRISSÍTÉS: Úgy tűnik, két bejelentett ellentüntetés is lesz
Bővebb információ itt és itt található róluk (Fb).
Kuncze, Havas, Koltai, Charlie - csak hogy nyoma maradjon annak, kik álltak ki ismét az országhódítók mellett - a Klubrádió főszerkesztője felszabadulásnak nevezte a szovjet megszállást:
(Mazsihisz - HVG - ATV - MTI nyomán)