Bizony a pofátlanság és a gusztustalanság netovábbja, az emberi méltóság földbe tiprása, ami hamarosan meg fog történni, de talán még tehetünk ellene!

Frissítés: Így néz ki a maffiózó. A felvétel 2012 tavaszán készült egy érdi kilakoltatáson, amikor is egy botos öreg nénit dobott az utcára
Hiába a december 1‐jén életbe léptetett kilakoltatási moratórium, vannak olyanok, akik a jogszabályokra fittyet hányva hoznak meg sorsfordító döntéseket. Ilyen ember Schadl György is, aki egy 2012. 12. 20‐án kelt határozat szerint 2013. január 16‐ára rendeltetett el kilakoltatást. Mehetnek a  fagyos utcára az adósok, kit érdekel?




Ez az az ember, akit a Végrehajtói Kamara húzgál ki ilyen‐olyan bűnügyekből. A felmentő határozaton még talán meg sem száradhatott a tinta (még nem is jogerős), máris emberi sorsokról dönthet! Az adócsaló a mellékelt képen látható KN 175CX szlovák  rendszámú 20 milliós Mercivel lófrál.

Nem mellesleg az apja a veresegyházi éjszakai életben közismert verőlegény, anyja pedig Gyurcsány Feri titkárnője. Nincs vége a felsorolásnak, mert felesége (Baranyai Helga, telefonszáma:  70/546‐6767) a Végrehajtói Kamara panaszirodáján dolgozik. Talán ezért nincs ellenük panasz, mert mind a kukában köt ki? Ráadásul ez a Schadl, az embereket utcára pakoló véglény jelenleg is jogot tanít az Edutus Főiskolán (korábban MÜTF). Bejött az élet!
Schadl irodájának címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 133. fsz. 5‐6. Telefonja: 23/414984, 23/789133.  Ügyfélfogadás: Kedd 8.00‐12.00, 13.00‐17.00. Lakcíme: Veresegyház, Bartók Béla u. 19. A. épület, II. em.  9. Az anyja Veresegyház, Ráday u. 99. szám alatt lakik, ha valakit érdekel…
Schadl helyettese a véresszájú Petris Csaba, telefonszáma: 70/3605010, címe: 2310  Szigetszentmiklós, Csépi út 80/B, email címe: drpcs@freemail.hu.

Ez a köcsög, amikor egy  szerencsétlenül járt adós megkérdezte tőle, hogy hova menjenek télvíz idején január közepén, csak annyit volt képes felköhögni, hogy „keressenek valami hajléktalanszállót”...
Frissítés: Újabb infók a címeres gazemberekről
Újabb infó, hogy önjelölt kamarai elnökjelölt barátunk a szlovák rendszámú autóját időközben lecserélte, de éber testvéreink ezt jelezték, így tudjuk, hogy mostantól a LYR-001 rendszámú vadonatúj fekete Mercedes terepjáróban feszít a lesötétített (golyó és rendőrálló?) ablakok mögött.
Jobbkezéről, a hernyófejű Petris Csabáról: mielőtt Schadl-üzlet samesza lett volna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal osztályvezetője volt és 100-300 ezer forintos tarifáért intézett illegális letelepedési engedélyeket kínaiaknak, négereknek zsidóknak - elvéve a munkalehetőséget a becsületes magyar emberek elől és növelve a bűnözők számát kis hazánkban.
Lehet, hogy azt a két niggert is ő engedte be, akik megerőszakolták azt a szerencsétlen magyar lányt a VIII. kerületben. A sok adócsaló kínairól már ne is beszéljünk. Így aztán volt miből a szakadt Skodáját Audira cserélni - ilyen áron...
Miután "közös megegyezéssel" kirúgták az állampolgárságiaktól, hol kötött ki? Hát Schadl Gyurinál, ahol tovább irthatja a magyart, télvíz idején, a moratórium alatt hajléktalan szállóra toloncolva a szerencsétlen családokat!
(Kuruc.info, Schadl képéért köszönet a Szabad Riport Tudósítói Irodának)