A korábban pártok fölöttiségét hangsúlyozó Kásler Árpád egy politikai párt vezetője lett. Miközben tehát a nemzeti összefogást sürgetik, nagy valószínűséggel ők is indulni kívánnak a következő választáson - ami nem éppen ebbe az irányba mutat.

2010-ben polgármesterjelölt is volt - 6,07%-ot kapott
Káslerék új politikai alakulatának neve Rendszerváltó Mozgalom Párt, irányelveit 2002 elején fektették le, és a tavalyi év végén frissítették a pártelnök honlapján található - igen gyatra helyesírású - szöveg szerint. Ezt senki sem írta alá, csak a szervezet neve szerepel a dokumentum alján, Kásler azonban önéletrajzában már említi, hogy "2012 év végére az RVMP- Rendszerváltó Mozgalom Párt elnöke". Kérdés, hogy erről hány híve és követője tudott.
Portálunk további információknak is birtokába jutott:
Társadalmi szervezetek részletes adatai
Szervezet neve: Rendszerváltó Mozgalom Párt
Szervezet székhelye (irsz):  5711
Szervezet székhelye (település): Gyula
Szervezet székhelye (utca, hsz): Fehér-Körös utca 69.
Képviselő(k): általános alelnök Molnár Viktor, gazdasági alelnök Schöck Marietta Mrianna, országos elnök Kásler Árpád, pártügyész dr. Szokolyai Zsolt
Típus: Társadalmi szervezet
Cél szerinti besorolás: politikai tevékenység
Cél leírása: Magyarország és a magyar állampolgárok, a magyar nemzet, illetve a nem Magyarországon élő magyarság társadalmi és politikai képviselete, az előbb említettek alkotmányos, törvényes és demokratikus alapjogainak biztosítása, fejlődésének elősegítése, szellemi, erkölcsi és anyagi gyarapodásának irányában való politikai és társadalmi tevékenység.
Állapot: Bejegyzett
Megyei nyilvántartási szám: 3107 / 2012
Országos nyilvántartásbeli azonosító: 2037 / 2012
Eljárt bíróság neve: Gyulai Törvényszék
Határozat száma: 60057 / 2012 . 4/I
Jogerőre emelkedés dátuma: 2012. 12. 19.
Április 21-re egyébként újabb tüntetést hirdettek meg, ezúttal a Hősök terére, melyet plakátjukon "pártoktól független gyülekezőnek" neveznek.
(Kuruc.info)